منیر روحی، مسئول جامعةالقرآن الکریم و اهل بیت(ع) شعبه رسالت بانوان بزرگسال در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب بیان کرد: آیین افتتاحیه دوره آزمایشی حفظ تخصصی یکساله، روز گذشته، اول تیرماه، با حضور پذیرفتهشدگان این دوره و مدرسان و مسئولان این شعبه برپا شد.

وی ادامه داد: این مراسم با قرائت قرآن و سرود جمهوری اسلامی پخش شد و در ادامه نماهنگی از صحبتهای حجتالاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی، رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) پخش شد و سپس زهره هلالی حافظ روشندل این مؤسسه به بیان خاطراتی در خصوص دوران حفظش میپردازد.
روحی عنوان کرد: سپس مسئول این شعبه به سخنرانی پیرامون بیان آییننامه و شرایط و ضوابط دوره تخصصی حفظ یکساله پرداخت و در ادامه این 60 نفر از پذیرفتهشدگان کلاسبندی شدند.
سپس مرتضی خدمتکار، مدیر اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سخنرانی پرداخت و گفت: چند نکته درباره حفظ قرآن باید مورد توجه قرار گیرد؛ حفظ زمینه انس با قرآن است، حفظ زمینه تدبر و فهم آیات قرآن است و حفظ به گونهای کاربردی در زندگی انسان انجام شود.

وی با اشاره به تلاش شیعه در زمینه حفظ قرآن، تصریح کرد: نمونه مصداقی آن فعالیت رئیس جامعةالقرآن با بیش از 20 سال سابقه فعالیت است که نمومنه آن پرورش نوابغ قرآنی چن حنانه خلفی است.
خدمتکار به برکت مادی و معنوی حفظ قرآن در زندگی اشاره کرد و گفت:حافظ قرآن باید تا آخر دوره حفظ خود ثابت قدم باشد و تکرار و مرور آیات در هر روز باید انجام شود و باید از آیات در جامعه به صورت گفتگو و محاورهای استفاده کرد و نباید آیات به فراموشی سپرده شود. همچنین در پایان کار حفظ باید به اصل حفظ قرآن ثابت قدم بود.
وی در پایان با استناد به آیه قرآن « وَلَقَدْ يَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ» و چرایی حفظ قرآن، اضافه کرد: تنها کتابی که آیاتش یادآوری و حفظ میشود، قرآن است و طی حدیثی حاملان قرآن، شریفترین انسانها هستنند. در درجه اول حافظ آیات را در ذهنش میسپارد و سپس محفوظات از ذهن به قلبش میرود تا فردی حامل قرآن شود و در نهایت فرد به عامل به قرآن میرسد.
حسن ختام این برنامه مداحی عطیه سادات کیایی و قرائت جمعی سوگندنامه حفظ قرآن در بدو ورود به کلاسها بود.افتتاحیه دوره آزمایشی حفظ تخصصی یکساله در شعبه رسالت جامعةالقرآن برپا شد