کد خبر: 3510186
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰

حق مردم از ظالمان متجاوز به بیت‌المال گرفته شود

گروه سیاسی: امام جمعه بجنورد با اشاره به حقوق‌های چند صد میلیونی برخی از مدیران تأآکید کرد: قوه قضائیه حق مردم از این ظالمان متجاوز به بیت المال را پس گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد، روز گذشته، 4 تیر در نماز عبادی و سیاسی جمعه بجنورد گفت: کجای عدالت است که شخصی حقوق 50 میلیونی دریافت کند، این افراد مگر چه هنری را به خرج داده اند که باید حقوق‌هایی با چنین رقم‌هایی را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه تعداد این افراد در نظام جمهوری اسلامی کم است، ادامه داد: اما باید تمامی این حقوق‌ها به بیت‌المال بازگردد.
وی با اشاره به شب ضربت خوردن امام علی(ع) اظهار کرد: این امام بزرگوار فقط یک جرم داشت و آن نیز این بود که عدالت را اجرا می کرد و به همین دلیل، دشمنان دست به چنین اقدامی زدند.
یعقوبی با تاکید بر اینکه عدالت، دشمنان‌ساز و دشمن‌پرور است، بیان کرد: در نظام ما نیز چنین امری وجود دارد و اگر بخواهیم در بسیاری از جاها عدالت را اجرا کنیم چه نعره‌‎هایی بلند خواهد شد.
وی به شب قدر اشاره کرد و گفت: هر شب قدر برابر 83 سال و سه ماه است که باید آن را قدر بدانیم.
یعقوبی با بیان اینکه برخی از افراد در ماه مبارک رمضان به راحتی اقدام به روزه خواری در ملأ عام می‌کنند، ادامه داد: بنا بر گفته امام صادق (ع) کسی که یک روز بدون دلیل اقدام به روزه‌خواری کند روح ایمان از او خارج می‌شود.
وی افزود: متاسفانه برخی در پارک‌ها با خودروهایی که متعلق به این شهر و استان است اقدام به روزه‌خواری می‌کنند و باید حرمت ماه مبارک رمضان و روزه‌خواران حفظ شود.
امام جمعه بجنورد با اشاره به فاجعه هفت تیر افزود: در این فاجعه 72 تن از یاران امام به شهادت رسیدند که خلا از دست دادن آنها هیچ‌گاه پر نشد.
وی ادامه داد: مردم ما قانون اساسی را مرهون شهید بهشتی هستند و این شهید در تدوین این قانون تلاش‌های بسیاری را انجام داد.
captcha