کد خبر: 3510255
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۵
اصغری خبر داد:

آموزش حقوق شهروندی به دانش‌آموزان گیلانی

گروه اجتماعی: مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان گیلان گفت: دانش‌آموزان گیلانی در تابستان امسال حقوق شهروندی را فرا می‌گیرند.

ابوطالب اصغری، مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، گیلان،ضمن تبریک فرارسیدن هفته قوه قضائیه اظهار کرد:فضاسازی و تبلیغات پیرامونی، میثاق با آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی، غبار روبی مزار شهدا توسط اعضای سازمان و برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر،سرکشی و بازدید از خانواده‌های معظم شهداء و تجلیل از قضات عضو سازمان که در برنامه‌های سازمان نقش اثرگزاری دارند از جمله برنامه‌های این سازمان در هفته قوه قضائیه است.

وی از ایجاد تعامل و همکاری نزدیک با معاونت فرهنگی دادگستری کل استان خبر داد و افزود: برنامه‌های مشترکی در جهت هم افزایی و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها در مناسبت‌های مختلف با همکاری معاونت فرهنگی دادگستری و سازمان بسیج حقوقدانان برگزار می‌شود.

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان گیلان از آموزش حقوق شهروندی به 2هزار دانش‌آموز متوسطه دوم مدارس شهرستان رشت طی سال گذشته خبر داد و یادآور شد: این طرح با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری برگزار شد.

اصغری از برگزاری کلاس‌های آموزش حقوق شهروندی با مشارکت سازمان بسیج دانش‌آموزی در طرح ولایت خبر داد و گفت: این کلاس‌ها از 26تا 31 تیرماه امسال برای دانش‌آموزان طرح ولایت استان برگزار خواهد شد.

captcha