کد خبر: 3516216
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶

دفاتر بسیج رسانه در شهرستان‌های استان البرز راه‌اندازی می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس بسیج رسانه البرز بر ضرورت ایجاد دفاتر بسیج رسانه در شهرستان‌های البرز تاکید کرد و گفت: همه روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های استان باید دفتر بسیج رسانه داشته باشند.

ابراهیم نوروزی، رئیس بسیج رسانه البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به اینکه دشمن برای وارد کردن ضرباتی به نظام در کمین است، اظهار کرد: در حال حاضر دشمن تمرکز اصلی خود را بر روی جبهه جنگ نرم گذاشته است.
وی با بیان اینکه جنگ حول محور رسانه است، افزود: بسیج رسانه با تربیت نسلی انقلابی وظیفه خود را در این عرصه انجام می‌دهد.
این مسئول با اشاره به اینکه هدف اصلی بسیج رسانه به تحقق رساندن رسانه اسلامی است، گفت: این امر با ایجاد انسجام، زمینه خلاقیت، ‌تهیه و تدوین برنامه‌های کوتاه و بلند مدت انجام می‌شود.
نوروزی با بیان اینکه در حال حاضر رسانه ابزار تاثیرگذار و قدرتمندی است، افزود: می‌توان از این ابزار برای تحقق بخشیدن به اهداف امام راحل(ره) و دغدغه‌های مقام معظم رهبری استفاده کرد.
رئیس بسیج رسانه البرز با اشاره به راه‌اندازی کارگاه تخصصی خبرنویسی، گفت: در این کارگاه عکاسی خبری، گزارش نویسی و یاداشت نویسی آموزش داده شده که به زودی برگزار می‌شود.
وی در پایان با بیان اینکه باید در شهرستان‌های استان دفاتر بسیج راه‌اندازی شود، افزود: به جز کرج این دفتر در گرمدره در آستانه افتتاح است و باید در هر دفتر خبرگزاری و روزنامه معتبر، دفتر بسیج رسانه وجود داشته باشد.

captcha