به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از آذربایجانغربی، قربانعلی سعادت، استاندار روز گذشته در دیدار با قائم مقام رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور که در دفتر استاندار ترتیب یافت، گفت: از سالیان دور مردم علاقه ی ویژه به وقف برای انجام امور خیریه داشته اند.
سعادت با بیان برخی از مشکلات زمینهای وقتی در برخی از شهرستانهای استان و بویژه شهرستان تکاب ، اظهارامیدواری کرد: با بررسی راهکارهای موجود و رعایت موازین شرعی و حقوقی مشکلات مردم این منطقه حل شود.
همچنین در این دیدار سردار عبدالرضا عابد قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه و رئیس بنیاد توسعه موقوفات کشور از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه وقف سخن گفت و افزود: تلاش کردیم وقف در بین مردم همگانی شود و از این نظر شاهد رشد موقوفه در کشور هستیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجانغربی نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت های آقای سعادت استاندار آذربایجان غربی از برنامه ها و فعالیت های اداره کل اوقاف استان، گفت: خوشبختانه با انجام امور تبلیغی و آگاه سازی در استان در حوزه وقف شاهد افزایش چشم گیر وقف در استان هستیم .
حجتالاسلام ناصر جوانبخت ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال، ۵6 وقف جدید در استان آذربایجانغربی به ثبت رسید که بیشتر این وقف ها منفعتی بوده است.
وی همچنین از ابراز رضایت تیم بازرسی اوقاف کشور از برنامه های انجام شده در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان توانسته برنامه های ابلااغی خود را به نحو شایسته ای انجام دهد.