وی ادامه داد: اساساً قرآن را به زیور هنر آراسته میکنند تا مخاطبان را با پیام و مفاهیم ناب این کتاب آسمانی بیشتر مأنوس کنند؛ از این رو نباید هنر قرآنی را تنها در همان مرحله خلق و ارائه اثر هنری باقی گذاشت، بلکه باید از آن گذر کرد و به فکر نوآوری و خلاقیت مضاعف در آن بود تا علاوه بر پیشرفت در سبکهای هنری، مخاطب را با آثار متنوعی که زمینه انس بیشتر آنها را با قرآن فراهم میکند مواجه سازد.
این خوشنویس و کاتب قرآن تصریح کرد: متأسفانه در رهگذر بسیاری از جریانها و رویدادهای قرآنی همچون نمایشگاه بینالمللی قرآن شاهد هستیم که خلق آثار هنری در همان مرحله پدیدآورندگی باقی میماند و به مرحلهای بالاتر از آن که سبب تهییج و ترغیب مخاطبان به یادگیری و انس و الفت بیشتر با مفاهیم قرآنی شوند، راه نمییابند.
وی با اشاره به لزوم ورود قرآن و مفاهیم گرانسنگ آن به زندگی مردم گفت: همان طور که اشاره شد عرصه فعالیتهای هنری به ویژه هنرهای تجسمی و خوشنویسی زمینه را برای انس بیشتر مخاطب به ویژه نسل جوان، در ابتدا با نص قرآن و سپس ترجمه و تفاسیر آن فراهم میکند؛ چرا که فرد علاقهمند ناخودآگاه در جریان خطاطی و خوشنویسی قرآن قرابتی با کلام وحی برقرار خواهد کرد و این امر به شکل طبیعی اثرات و برکات خود را بر منش رفتاری و تربیتی فرد خواهد گذاشت. از سوی دیگر چنین اقدامی به اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و بهبود کیفیت این عرصه کمک قابل توجهی خواهد کرد.
صادقا در ادامه با اشاره به اینکه باید به شناسایی و اجرای مولفههای اقتصاد مقاومتی در عرصه هنر بپردازیم، افزود: با این تفاصیل لازم است که مسئولان برگزاری محافل هنری در حوزه قرآن و علوم اسلامی، برنامهریزی جامعتر و دقیقتری داشته باشند تا چنین رویدادهایی که با صرف هزینههای نسبتاً بالا دایر میشوند، تنها به محلی برای عرضه آثار هنری قرآنی تبدیل نشوند و بتوان بهرهبرداری مفیدتری از آنها به عمل آورد.
وی در پایان گفت: تحقق این امر تنها از سوی یک نهاد فرهنگی و هنری میسر نیست و همه نهادهایی که ماهیتاً فعالیت مؤثری در حوزههای مرتبط با قرآن دارند باید برای بهرهوری بیشتر از محافل هنری قرآنی تشریک مساعی داشته باشند تا پرداختن به هنر قرآنی با فهم و درک صحیح معانی و مفاهیم آن توأمان باشد.