کد خبر: 3517251
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
جوادکارگران:

شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری یکی از چهار شورای برتر کشور معرفی شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به ارزیابی‌های معاونت قرآن و عترت(ع)، شورای هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از چهار شورای برتر کشور معرفی و تقدیر شد.

جواد کارگران، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به کسب رتبه برتر شورای هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری در کشور، افزود: با توجه به ارزیابی‌های انجام شده در سال گذشته شورای هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از چهار شورای برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
کارگران تصریح کرد: در ارزیابی‌های معاونت قرآن و عترت(ع) کشور مواردی مانند نظم و انضباط در برگزاری جلسات شورا، تعامل و همفکری در بحث فعالیت‌های قرآنی و حضور نماینده ولی‌فقیه تأثیرگذار بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به فعالیت‌های قرآنی انجام شده در سال جاری در استان، بیان کرد: یک هزار و ٣٣٠ مورد اقلام قرآنی مانند قلم نوری و قرآن در دارالقرآن‌های آموزش و پرورش استان توزیع و برای درالقرآن‌های آموزش و پرورش نیز شناسنامه تدوین شده است.
کارگران با بیان اینکه سامانه ثبت‌نام درخواست مجوز تأسیس مؤسسات قرآنی از اول مردادماه آماده فعالیت می‌شود، تصریح کرد: مؤسساتی که قبلا مجوز گرفته بودند باید با ورود به این سامانه اطلاعات جدید خود را وارد کنند.
وی با اشاره به صدور ٩ مجوز خانه قرآنی شهری و روستایی در استان گفت: راه‌یابی ٦١ نفر از استان به آزمون حفظ قرآن، اجرای طرح آسمانی‌ها، آغاز ثبت‌نام نهمین دوره تفسیر نورالمهاد و برگزاری جلسات تخصصی قرآن در شهرستان بروجن از دیگر فعالیت‌های قرآنی انجام شده در استان بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتب و نرم‌افزارهای قرآنی چهارمحال و بختیاری در ماه مبارک رمضان، ادامه داد: این نمایشگاه یکی از نمایشگاه‌های خوب استان بود و تعداد بازدیدکنندگان آن نسبت به نمایشگاه سال گذشته ٥٠ درصد افزایش داشت.
captcha