کد خبر: 3519752
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
قانع خبر داد:

استقبال از کاروان خدام رضوی در رشت همزمان با دهه کرامت

گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت از برگزاری برنامه‌های متنوع در دهه کرامت خبر داد و گفت: همایش زنان در مسیر توسعه پایدار و استقبال از کاروان خدام رضوی از جمله این برنامه‌هاست.

علیرضا قانع، مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در دهه کرامت، اظهار کرد: این برنامه‌ها به مناسبت دهه کرامت در راستای ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی و همچنین تبیین سجایای اخلاقی و سیره ائمه اطهار(ع) از ولادت حضرت معصومه(س) تا ولادت حضرت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه نشست‌های زیادی با حضور شهردار رشت برای انجام بهتر برنامه‌ها برگزار شده است، تصریح کرد: برنامه‌های مصوب این جلسات با حداقل هزینه‌ انجام خواهد شد.

قانع برپایی نمایشگاه سوغات، صنایع دستی و خوراک، برگزاری مراسم غبارروبی و عطرافشانی بقعه خواهر امام در روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه را از برنامه‌های دهه کرامت عنوان کرد و افزود: برگزاری مسابقات ورزشی مخصوص بانوان و بازی‌های بومی – محلی، مسابقه کتابخوانی ویژه پرسنل شهرداری، مسابقات دوی استقامت و دوی سرعت و مسابقه پیامکی «دلنوشته به امام رئوف» از دیگر برنامه‌های دهه کرامت خواهد بود.

این مسئول فرهنگی به همایش «دختران نجابت» ویژه خانواده‌های کارمندان شهرداری اشاره کرد و گفت: این همایش به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) در سالن آتش‌نشانی رشت برگزار می‌شود و با جشن و مسابقه و اهدای جوایز همراه خواهد بود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت جشن ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) در بقعه متبرکه خواهر امام(ع) و جشن ولادت حضرت امام رضا(ع) را از برنامه‌های این دهه عنوان و اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه عکس با عنوان «ضریح مهربانی»، همایش زنان در مسیر توسعه پایدار، استقبال از کاروان خدام رضوی و همایش صبحگاهی و پیاده‌روی بانوان همراه با تست سلامت و توزیع بروشور در پارک‌های مفاخر، بانوان، قدس، ملت و دانشجو از دیگر برنامه‌های دهه کرامت است.

قانع در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال بتوانیم نسبت به سال‌های گذشته برنامه‌های منسجم‌تری را در میدان شهرداری رشت در دهه کرامت برگزار کنیم.

captcha