کد خبر: 3519835
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹

انتشار کارنامه هفته قرآن و عترت ایلام

گروه اجتماعی: کارنامه هفته قرآن و عترت استان ایلام در قالب 1 مجلد، 14 فصل و 107 صفحه منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، کارنامه هفته قرآن و عترت استان ایلام که برای اولین بار در سال گذشته در ایلام برگزار شد در قالب مجلدی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام با مشارکت دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت و همکاری دستگاه‌های اجرایی این استان منتشر شد.
این کارنامه در قالب کتابی با 14 فصل منتشر شده که «کلیات»، «داوری آثار و اعلام اسامی برگزیدگان»، «آیین افتتاحیه»، «همگام با هفته قرآن و عترت (ع) در شهرستان‌ها»، «برنامه‌های مردمی»، «کارگاه‌های رقابتی»، «تجلیل از خانواده‌های معزز شهدای قرآنی»، «آیین اختتامیه»، «تصاویر آثار برگزیده»، «برگزیدگان جشنواره‌ها»، «داوران جشنواره‌ها»، «تفاهم‌نامه، احکام، دعوتنامه‌ها و گواهینامه‌ها»، «هفته قرآن و عترت (ع) در رسانه‌ها» و «مسئولان و مجریان برنامه‌های هفته قرآن و عترت (ع) استان ایلام» از جمله فصل‌های این مجلد هستند.
به گزارش ایکنا برنامه‌های هفته قرآن و عترت در ۳ بخش رقابتی و جشنواره‌ها و نمایشگاهی و فعالیت‌های جنبی برگزار شد که در بخش رقابتی شامل مسابقه‌های قرآنی(حفظ ۱۰ و ۲۰جزء قرآن، قرائت، ترتیل، اذان و تواشیح) و آثار مکتوب این بخش را نیز کتاب، پایان‌نامه، مقالات، فضای مجازی و مسابقه انشاء‌نویسی ویژه دانش‌آموزان و بخش جشنواره‌ها شامل شعر و ادبیات قرآنی، صنایع‌دستی، هنرهای تجسمی، فیلم کوتاه و هنرهای نمایشی است.
6 هزار و 301 اثر به دبیرخانه هفته قرآن و عترت ایلام ارسال شده که 94 اثر در بخش مسابقات حضوری، 61 اثر در بخش شعر و ادبیات قرآنی، 56 اثر در بخش فیلم و فیلم‌نامه نویسی، 5 هزار و 650 اثر در بخش مکتوب، 17 اثر در بخش هنرهای نمایشی، 57 اثر در بخش صنایع دستی و 366 اثر در بخش هنرهای تجسمی وصول شده است.
captcha