به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، حجتالاسلام والمسلمین محسن عارفی رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل بهمناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر ضمن تبریک این روز بزرگ و آغاز دهه پرفیض کرامت به همه بانوان و دختران جامعه اسلامی، گفت:حضرت فاطمه معصومه(س) مظهر فضایل و مقامات علمی و معنوی است و روایات و احادیث متعددی در مقام و جایگاه ممتاز ایشان وجود دارد و انتخاب لقب معصومه برای این بانوی برزگ اسلام از سوی حضرت امام رضا(ع) که بانویی بهشتی و غرق در عبادت و نیایش و پیراسته از زشتی ها و عالمه زمانه بود گواه بر این مدعاست.
وی افزود: حضرت فاطمه معصومه(س) فرزند امام موسی بن جعفر(ع) از مادری بهنام نجمه خاتون(س) که زنی پاک دامن و با فضیلت بود متولد شد و از سه سالگی که پدر بزرگوارش را از دست داد در کنار برادرش امام رضا(ع) رشد یافت و در تاریخ آمده است که فقیه و عالمه زمان خود بود و پاسخ گوی شبهات و سوالات مردم و مؤمنین و بلکه بشریت بود.
حجتالاسلام محسن عارفی در مورد وظیفه مسئولین و والدین در قبال دختران و بانوان گفت: دختران ما باید برخود ببالند که منتسب به این بانوی کم نظیر جهان اسلام هستند و قطعا ایشان الگویی تمام عیار برای جویندگان راه سعادت و قرب الی الله است و در عصر کنونی که جامعه غربی اوج بهرهکشی جنسیتی از زنان و دختران را رقم زده و متاسفانه قوانین ضد ارزشی و ضد فرهنگ انسانیت را تصویب میکند و به نام حقوق بشر سعی در گسترش بیبندوباری و بزهکاری و بهرهجویی آسان را دارد، وظیفه والدین و مسئولین نظام است که با ساماندهی اندیشهها و تربیت صحیح دختران با توجه به آموزههای دینی و اسلامی و انقلابی بهعنوان مادران آینده نقشآفرینی کنند.
وی افزود: میلاد حضرت معصومه(س) و روز ملی دختر باید بهانهای باشد که توجهای بیش از پیش به صنف بانوان بالاخص دختران که سرمایه آینده هستند داشته باشیم و در هیاهوی فعالیت ضد فرهنگی غرب و رسانههای منحرف آن اعم از ماهواره، فضاهای مجازی و اجتماعی و... با برنامهریزی صحیح و هدفمند و با همراهی همه دستگاههای آموزشی و فرهنگی پیش برویم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل در ادامه تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود «این دخترانند که دلسوز و مددکار و با برکتند» لذا باید قدر و منزلت خود را خوب بشناسند و طبق فرموده امیرالمؤمنین علی(ع) که میفرمایند «انسان نباید کرامت خود را به کمتر از بهشت بفروشد» مراقب امیال شیطانی و نفسانی و معاندین و دشمنان بشریت و اسلام باشد.
حجتالاسلام عارفی در پایان تأکید کرد: حیا عفت و پاکدامنی و رعایت تقوای فردی و اجتماعی مقام بالایی به دختران میبخشد و با دقت در رفتار و کردار و برخورد با نامحرم در مراودات اجتماعی و وارد نشدن به برخی فضاهای مجازی نامتعارف و ضد ارزش خود نیز الگویی نیکو برای دیگر دختران جامعه باشد.
حسین قدس نیا