کد خبر: 3520868
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶
حسین‌زاده اظهار کرد:

طرح «فضه»؛ الگویی برای سبک زندگی قرآنی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دبیرکل بنیاد قرآن با اشاره به اینکه باید آموزه‌های قرآنی را در رفتار و گفتارمان پیاده کنیم، اظهار کرد: طرح فضه الگویی مناسب برای ترویج سبک زندگی قرآنی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسین‌زاده، دبیرکل بنیاد قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: آینده‌نگری حضرت معصومه(س) در عزیمت به قم، موجب شد تا در این شهر از همان زمان نهاد روحانیت و مرجعیت دینی پایه‌گذاری شود و آینده اسلام و انقلاب به حضرت فاطمه معصومه(س) مدیون است.

دبیرکل بنیاد قرآن در ادامه در ارتباط با طرح فضه یعنی گفتمان قرآنی افزود: که باید سبک زندگی خود را با قرآن ترسیم کنیم، قرآن بیاموزیم، بفهمیم و رفتار خویش سازیم.

وی از چگونگی شروع کار فضه بیان کرد: مطالعه کتاب زندگانی صدیقه کبری، فاطمه زهرا(س) اثر ارزشمند مرحوم آیت‌الله دستغیب که باعث شد تحت تأثیر بانویی که بیست سال جزء قرآن سخن نگفت قرار گرفتم و طرح گفت‌وگوی قرآنی را مطرح کردم، این طرح بارها نوشته و مکتوب شد ولی هر بار به دلایلی به سرانجام نرسید لیکن با استناد به کلام امیرالمؤمنین علی(ع) «من جد وجد» با هر بار نوشتن دوباره، پربارتر طرح را شروع کردم و در نهایت سال 1394 طرح به‌صورت جدی و با رویکردی نوین و ویژگی‌هایی نو تدوین شد.

وی در ادامه تصریح کرد: طرح گفتمان قرآنی این قابلیت را دارد که اسوه‌ای باشد برای اهل قرآن و قرآنیان و این روح قرآنی از بانوان قرآنی همچون فاطمه الزهرا(س) زینب کبری(س) فاطمه بنت‌الحسین(س) و فضه(س) سرچشمه می‌گیرد و حقیقتاً این بانوان قرآنی، اسوه‌های قرآنی گفت‌و‌گو برای ما خواهند بود.

حسین‌زاده درخصوص شخصیت فضه، بیان کرد: او دختر یکی از پادشاهان هند بود که در جنگ اسیر شد پادشاه حبشه او را خرید و بعد از چند سال او را به‌عنوان کنیز همراه هدایای دیگر توسط جعفر طیار برای پیامبر(ص) فرستاد و پیامبر(ص) او را با دستور خدا در محضر فاطمه(س) قرار داد. فضه همیشه همراه و ملازم بانویش حضرت زهرا(س) بود و تربیت یافته آن حضرت که در بسیاری از معجزات و فضائل و مناقب پیامبر و امیرالمؤمنین(ع) و حضرت زهرا(س) حضور داشته است.

وی ادامه داد: همراهی فضه با زینب کبری(س) در حادثه کربلا و بعد از عاشورا تا کوفه و شام، همه نشان از مقام والای اعتقادی این بانوی قرآنی دارد. حضور فضه در نزول سوره هل اتی، و مشارکت او در روزه سه روزه اهل بیت(ع) دعای مستجاب او در خانه فاطمه و نزول سفره آسمانی نشان از منزلت اوست و در نگاه علمی، آگاهی او به علم کیمیا نشانگر ظرفیت فکری بالای اوست. این جنبه آنگاه بیشتر خود را نشان داد که این تربیت یافته خانه وحی بیست سال تمام گفتارش جز با آیه‌های قرآن نبود.

حسین‌زاده در پایان خاطر‌نشان کرد: امیدواریم بانوان کشور این بانوی قرآنی را اسوه خود قرار داده و با قرآن سخن بگویند و در زندگی و محیط اداره و خانه با یکدیگر گفت‌وگو و محاوره قرآنی داشته باشند تا رفتارمان قرآنی شود و بر همین اساس سبک زندگی قرانی در جامعه محقق شود. با این حرکت ضمن حفظ و فهم قرآن، گفتار و رفتارمان نیز قرآنی خواهد شد.

گفتنی است؛ در سالروز میلاد پرنور بانوی کرامت حضرت معصومه(س) در سالن حسینیه قرآن و عترت بنیاد قرآن، همایشی با نام گفتمان قرآنی در محوریت طرح «فضه» برگزار شد.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۵/۱۹ - ۱۲:۲۱
0
0
با ایجاد یک الگوی درست برای ترویج سبک زندگی قرآنی از بسیاری انجرافات جلوگیری می‌شود
captcha