کد خبر: 3521362
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷

راه‌اندازی دارالقرآن دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی: رئیس بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد از راه‌اندازی دارالقرآن دانشجویی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، شهرام مهدوی‌مطلق، رئیس بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 18 مردادماه در نشست خبری اظهار کرد: دانشگاه‌های استان در حوزه آموزش قرآن به دانشجویان فعالیت‌هایی را انجام می‌دهند که در همین راستا جشنواره قرآنی با حضور دانشجویان شرکت کننده در این دوره‌ها برگزار می‌شود.
وی افزود: با همکاری معاونت فرهنگی و نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان قرار است که در خوابگاه‌های خودگردان دانشجویی نیز آموزش قرآن به دانشجویان صورت گیرد.
رئیس بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد از راه‌اندازی دارالقرآن دانشجویی در این استان خبر داد و بیان کرد: ناگفته نماند که منشاء همه کارهای ما باید قرآن و عمل به آن باشد.
مهدوی‌مطلق اضافه کرد: در دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد، اردوهای جهادی دانشجویی و کرسی‌های آزاداندیشی فعالیت‌های قرآنی انجام می‌شود.
وی از اعزام 25گروه دانشجویی جهادی به مناطق محروم روستایی استان تا پایان شهریورماه امسال خبر داد و بیان کرد: در این اردوها هزار و 300 نفر دانشجوی دختر و پسر در 25 روستا حضور می‌یابند.
رئیس بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: هر گروه جهادی به مدت 10روز در روستاها حضور دارند، اردوهای جهادی جنبه توانمندسازی، تجربی، مهارت‌افزایی برای دانشجویان دارد و بیانگر روحیه جهادی است.
مهدوی‌مطلق ادامه داد: اردوهای جهادی نوعی خودسازی برای دانشجویان است که باعث دمیدن روح امید در روستاها شده و اولویت در این اردوها پرداختن به مسائل فرهنگی است.
وی عنوان کرد: دانشجویان شرکت کننده در این اردوها به‌عنوان سفیران نظام و ولایت هستند که در روستاها برای رفع محرومیت حضور پیدا می‌کنند.
captcha