کد خبر: 3521735
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
احمد عابدی عنوان کرد:

ارتقای فرهنگ قرآنی؛ مهمترین مسئولیت دانشگاه علوم و معارف قرآن

گروه دانشگاه: رئیس سابق دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان اینکه مسایل مالی مشکل اصلی در مجموعه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیست، تاکید کرد: چیزی که اصل است و باید مورد توجه باشد ارتقای فرهنگ قرآن و رواج آن در دانشگاه و در سطح جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی، رئیس سابق دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم امروز 20 مردادماه در مراسم تودیع و معارفه رئیس این دانشگاه با تبریک دهه کرامت گفت: از روسای دانشگاه‌های علوم قرآنی و مسئولان سازمان اوقاف به علت همکاری تشکر می‌کنم.
وی ادامه داد: آقای محمدی(رئیس سازمان اوقاف) به شدت پیگیر برنامه‌های دانشگاه بوده و با دانشگاه نهایت همکاری را داشتند، البته ما تمام این الطاف را مدیون خود قرآن هستیم.
عابدی با بیان اینکه افرادی را می‌شناسم که روزانه چندین جزء قرآن می‌خوانند، اظهار کرد: برخی زیاد با قرآن مانوس هستند و برای من هم توفیق بود که در این مدت در خدمت قرآنیان بزرگوار در مجموعه دانشگاه باشم و این راه و مسیری است که در دانشگاه و جامعه باید طی شود یعنی انس فراگیر با قرآن باید مهمترین هدف ما باشد.
ترویج فرهنگ قرآن؛ مهمترین هدف دانشگاه
عابدی بیان کرد: مشکلات دانشگاه مسایل مالی نیست؛ مشکل در جنبه دیگر است. قرآن یک ششم حجم تورات یهود است ولی خاخام‌های یهودی آن را حفظ می کنند ولی ما چقدر قرآن می‌خوانیم و حفظ می‌کنیم و از همه بالاتر این فرهنگ قرآن است که باید در میان مردم ترویج شود.
وی افزود: فرهنگ قرآنی این است که شهید ثانی داشته است؛ به ایشان خبر می دهند فردی غیبت شما را کرده است و ایشان برای وی هدیه‌ای می‌برد و از او تشکر می‌کند.
الگو برای قرآنی‌ها
وی تاکید کرد: فرهنگ قرآن و انس با آن و تفکر و مطالعه درباره قرآن باید سرلوحه کار ما باشد. ما در شهری هستیم که آیت الله احمدی میانه‌جی داشته است. ایشان کتابی نبود که نخوانده باشد یا کسانی مانند آیت الله سیدمهدی روحانی و آیت الله سیستانی که حتی اگر نام کتاب قصه و رمان و تاریخ نام ببرید دیده و آن را خوانده‌اند؛ اینها الگوهای ما هستند و ما باید با چنین شان و منزلتی دانشجو تربیت کنیم.
عابدی با اشاره به دوره چهار ساله مدیریت خود در دانشگاه گفت: من هر کاری که احتمال به نتیجه رسیدن می‌دادم انجام دادم و اگر کاری انجام نشد یا خلاف قانون بوده و یا در توانم نبوده است و به هر حال نسبت به قصور و کوتاهی‌ها عذرخواهی می کنم و در خدمت شما بودن برای من افتخار است.
وی افزود: قطعا نام آقای محمدی کارها را بیشتر از تمام وقت بودن من پیش می برد و از طرفی قائم مقام ایشان نیز چهره‌ای قرآنی هستند و سالها در خدمت آیت الله جوادی آملی بوده و در نگارش و تدوین تفسیر تسینم حضور داشته و اهل قلم هستند و مباحث قرآنی فراوانی دارند و بسیاری از دانشجویان از دروس قرآنی ایشان استقبال کرده و می‌کنند.
ارتقاء فرهنگ قرآنی؛ مهمترین هدف
وی با بیان اینکه پول و امکانات در دانشگاه حاشیه است گفت: ارتقای فرهنگ قرآنی، اصل است همان طور که پیامبر(ص) در انتخاب افراد به مسئولیت میزان آشنایی آنان با قرآن را ملاک قرار می‌دادند.
این استاد حوزه عنوان کرد: انشاءاله روزی فراخواهد رسید که در این کشور مسئولیت‌ها براساس فرهنگ قرآنی و انس با قرآن تقسیم شود.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین الهی‌زاده، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن گفت: نقشه راه کارم را با مشورت با مدیران و رؤسای دانشگاه‌ها و با تصویب و تایید نماینده ولایت فقیه و هیئت امنا اعلام و اجرا خواهم کرد و اگر موفقیتی حاصل شود نتیجه تلاش و همراهی و همدلی شما خواهد بود و اگر هم موفق نشدیم به کوتاهی‌های خودم برخواهد گشت.
وی افزود: امیدوارم بعد از مدت سه سالی که مسئولیت بر دوش بنده نهاده شده است با رضایت نماینده ولی فقیه و شما مسئولان و مدیران همراه باشد زیرا رضایت یندگان خدا مقدمه رضایت خداوند است.
captcha