کد خبر: 3522613
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸

6 هزار جلد کتاب غیردرسی در مدارس ابهر توزیع می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان ابهر گفت: با پیگیری خیرین نیک‌اندیش 6 هزار جلد کتاب با عناوین مختلف و متناسب با نیاز دانش‌آموزان تهیه و اول شهریورماه امسال در مدارس شهرستان ابهر توزیع می‌شود.

حسین صالحی، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان ابهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: تاریخ هیچ تمدنی خالی از کتاب و کتابت نبوده ‌است، همه فرهنگ‌ها با کتاب آغاز می‌شوند و با کتاب رشد می‌کنند.

وی افزود: آیین مقدس اسلام بیشترین بهره را از کتاب برده‌ است، چرا که پیامبر عظیم‌الشأن اسلام رسالتش را با فرمان خواندن از سوی خداوند آغاز می‌کند و در همین فرهنگ مقدس است که خداوند منان به قلم سوگند یاد می‌کند و معجزه‌ آخرین فرستاده‌اش را یک کتاب قرار داده‌ است.

صالحی تصریح کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه باید از کودکی زمینه این انس را فراهم کرد و در طی تحصیل نیز فقط به کتاب‌ها و منابع درسی اکتفا نکرد تا بتوان افق دید کودک و نوجوان را با دنیای وسیع اطلاعات آشنا کرد.

وی با اشاره به اهتمام خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان ابهر برای تهیه منابع معتبر علمی و آموزشی، خاطرنشان کرد: با پیگیری خیرین نیک‌اندیش 6 هزار جلد با عناوین مختلف تهیه و اول شهریور ماه امسال در مدارس شهرستان ابهر توزیع می‌شود تا با چینش مناسب دانش‌آموزان از ابتدای سال تحصیلی بتوانند در موضوعات مختلف، کتاب‌های مورد علاقه خود را مطالعه کنند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان ابهر تاکید کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته که خیرین داشتند 2 هزار جلد کتاب دیگر نیز تهیه و به محض اینکه به دست مجمع رسید با هماهنگی اداره آموزش و پرورش ابهر جهت استفاده دانش‌آموزان در مدارس شهرستان توزیع خواهد شد.

captcha