کد خبر: 3522687
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹

محبت اهل بیت(ع) در خون مردم ایران است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان شمالی با بیان اینکه محبت اهل بیت(ع) در خون مردم ایران است، گفت: به دلیل روح مذهبی که در وجود مردم ایران است، تمایل بسیار زیادی در زیارت مزار ائمه(ع) دارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عقیل فرزانه، سئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به جایگاه مذهبی حرم امام رضا(ع) گفت: در میان ائمه اطهار، حرم امام رضا(ع) در مشهد مقدس واقع شده است که این فرصت را در اختیار مردم قرار داده تا بتوانند با امام خود راز و نیاز کنند.
فرزانه ادامه داد:  اگر به غیر از حرم امام رضا مزار دیگر ائمه در ایران می بود مورد استقبال مردم قرار می گرفت.
وی در ادامه گفت: تنها مردم ایران نیستند که از حرم امام استقبال می کنند بلکه هر سال زائران بسیاری از کشورهای مختلف برای زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) به مشهد مقدس سفر می‌کنند.
مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در رابطه با القاب امام رضا(ع) گفت: امام القاب و کنیه‌های مختلفی دارند که مهم‌ترین آن‌‍ها معین‌الضعفا به معنای یاری‌دهنده ضعیفان است همچنین امام رئوف از دیگر القاب ایشان است که در روایات آمده هیچ فقیری از خانه ایشان دست خالی برنگشته است.
وی در ادامه توضیح داد: از دیگر القاب امام می‌توان از انیس‌النفوس به معنای همدم انسان‌ها و شمس‌الشموس به‌معنای خورشید ولایت نام برد.
فرزانه در رابطه با نام اصلی امام توضیح داد: امام رضا(ع) مورد پسند خداوند و پیامبر اکرم بودند به این دلیل که این امام معصوم راضی به رضای خداوند بودند که این رضایت داشتن از مقام صبر هم جایگاه بالاتری دارد.
وی در رابطه به کبوترهای داخل حرم گفت: حرم اهل بیت برای همه امنیت دارد و موجب آرامش می شود و شاید این کبوتر ها هم داخل حرم بنا بر غریزه‌ای که دارند احساس امنیت و آرامش می‌کنند و این احتمال هم هست که افرادی این پرنده‌ها را نذر حرم امام رضا(ع) کرده اند تا  آزادانه در آنجا پرواز کنند.
captcha