کد خبر: 3523535
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸
قاسم‌پور:

احداث المان شهدا اقدامی در راستای معرفی فرهنگ ایثار است

گروه اجتماعی: شهردار ابهر گفت: شهدای گمنام الگوی عینی ایثار هستند و باید در راستای معرفی هر چه بیشتر ابعاد شخصیتی آنها تلاش شود که احداث المان یکی از این اقدامات است.

عبدالعلی قاسم‌پور، شهردار ابهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت مسئله مهمی است که می‌تواند در ارائه یک الگوی موفق برای نوجوانان و جوانان جامعه که خاطره‌ای از حماسه‌های دفاع مقدس ندارند، مفید باشد.

وی افزود: حفظ آرامش و اقتدار کنونی جامعه که به عنوان میراث ارزشمندی از ایثارگران و شهدا به دلیل از خودگذشتگی در جبهه‌های جنگ تحمیلی به ما رسیده است و نه تنها یک وجب از خاک کشور را به دشمان قسم خورده کشور ندادیم بلکه به عنوان الگوی پایداری و دفاع از کیان اسلامی شدیم باید به خوبی برای نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی تبیین شود.

قاسم‌پور خاطرنشان کرد: تدفین پیکیر پاک شهدا از جمله شهدای گمنام که مظهر از خودگذشتگی بودند یکی از اقدامات موثر در زمینه معرفی شهدای گمنام به عنوان یک الگوی عینی برای عموم مردم از جمله جوانان و نوجوانان است.

شهردار ابهر تصریح کرد: همانطور که خدای متعال در آیه 154 از سوره مباره بقره می‌فرماید: «وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَكِنْ لَا تَشْعُرُونَ»؛ «و كسانى را كه در راه خدا كشته مى ‏شوند مرده نخوانيد بلكه زنده‏ اند ولى شما نمیدانید».شهدا در بین ما هستند و نباید آنها را به گوشه خاطرات تاریخی خود بسپاریم.

قاسم‌پور احداث المان شهدا را یکی از اقدامات در زمینه حضور شهدای گمنام در بطن جامعه عنوان کرد و گفت: شهرداری ابهر با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری دستگاه‌های مربوطه، اولین المان شهدای گمنام را در پارک پردیس ابهر احداث کرد که این بنا در 18 مردادماه سالجاری افتتاح شد.

شهردار ابهر با اشاره به کلنگ‌زنی موزه شهدا در جوار این المان تاکید کرد: موزه شهدا نیز با هدف معرفی آثار به جا مانده از شهدا از جمله وصایای شهدا در جوار این المان کلنگ‌زنی شد که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان این دوره شورای شهر باید بهر‌ه‌برداری شود.

عارف صدری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ابهر در گفت‌وگو با ایکنای زنجان، اظهار کرد: این سه شهید اسفند ماه سال 62 در عملیات خیبر به فیض شهادت نائل آمدند که دارای سنین 17، 19 و 25 سال هستند که پیکر پاکشان سال 93 در جزیره مجنون تفحص شده و جهت تدفین و تبرک به ابهر انتقال داده شدند.

یادآور می‌شود، عملیات خیبر یکی از عملیات‌های تهاجمی نیروهای مسلح ایران در جریان جنگ ایران و عراق بود که این نبرد در سوم اسفند ماه ۱۳۶۲ آغاز شد و تا ۲۲ اسفند همان سال ادامه یافت.

captcha