کد خبر: 3529544
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱

مسابقات قرآن و اذان بنیاد شهید آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌غربی از برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات قرآن و اذان ویژه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و خانواده‌های آنان خبر داد.

مهدی فعال، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، با اعلام اینکه این مسابقات در حال برگزاری است ، اظهار کرد: مسابقات در چهار سطح قرائت، حفظ، مفاهیم و اذان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه 54 نفر از سطح استان در این مسابقات شرکت‌ کرده اند، افزود: مسابقات با حضور کارکنان و خانواده‌‌های آنان و بمدت سه روز ادامه خواهد داشت.
فعال به داوران این دوره از مسابقات اشاره کرد و افزود: اساتید سید محمد میرقلنح و مرتضی و رسول سلیمانی در رده آقایان به داوری می‌پردازند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج فرهنگ قرآنی در بین کاکنان و خانوادهای آنان عنوان کرد.

captcha