کد خبر: 3529975
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

استکبارستیزی ویژگی اصلی انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه مبارزه ما و نظام سلطه تمام شدنی نیست، گفت: استکبارستیزی ویژگی اصلی انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار محمد عبدالله‌پور، فرمانده سپاه قدس گیلان امروز در مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی استان گیلان با اشاره به مشکلات موجود در نظام فرهنگی کشور اظهار کرد: سپاه پاسداران برای حراست از انقلاب اسلامی در تمامی عرصه ها پیشتاز بوده است؛ لذا در عرصه فرهنگی نیز می تواند گام های موثری بردارد.

وی با بیان اینکه ماموریت های محوله در حوزه دانشگاه کارهای سختی هستند، افزود:راه ما ادامه مسیر شهداست لذا برای طی کردن مستحکم این مسیر باید همواره به یاد شهدا و آرمان های آنان باشیم.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در اوایل انقلاب نیز دانشجویان منشأ حرکات زیادی بوده اند، گفت:باید از ظرفیت و سرمایه دانشجویان در جهت پاسداری از آرمان های انقلاب استفاده کنیم.

سردار عبدالله پور با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس شهدا به دنبال پست و مقام نبودند، گفت:هیچگاه در دوران دفاع مقدس سلاح به اندازه کافی در اختیار نداشتیم، بلکه با محوریت حرکت جهادی به پیروزی رسیدیم.

وی با بیان اینکه مبارزه ما و نظام سلطه تمام شدنی نیست، گفت:انقلاب اسلامی آمد تا گفتمان عدالت و اسلام ناب را در جامعه برقرار کند و آنان با این گفتمان مشکل دارند و برای نابودی آن هزینه می کنند.

سردار عبدالله پور با بیان اینکه جمهوری اسلامی با کسی دعوا ندارد، گفت: استکبارستیزی ویژگی اصلی انقلاب اسلامی است، انقلاب نکردیم تا با نظام سلطه، ظلم و جور کنار بیاییم زیرا خودمان دارای قدرت هستیم و باید تمدن اسلامی شکل بگیرد.

فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه از سرمایه بزرگ دانشجویان باید برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کنیم، ادامه داد: تشکیل بسیج طلاب و دانشجویی با فرمان مستقیم امام راحل نشان‌دهنده تاثیرگذاری این اقشار در جامعه است.

وی با تاکید بر اینکه حقایق انقلاب باید برای جوانان تبیین شود، یادآور شد: با تکیه به جوانان آگاه و انقلابی می توانیم در مقابل دشمنان دفاع جانانه داشته باشیم.

captcha