به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «mic.com»، کمیسیون حقوق بشر دیروز دوشنبه، 5 مهر این پویش رسانهای را با 5 بنر تبلیغاتی حاوی تصاویری از مسلمانان نیویورک در راستای مقابله با افزایش اسلامهراسی در این شهر راهاندازی کرد.
نوشته درج شده در بنرها «من مسلمانم، من نیویورکیام» قصد دارد به مردم نیویورک یادآوری کند که تهدید و تبعیض نژادی علیه پیروان اسلام در این شهر غیر قانونی است.
قرار است، این بنرها در صفحات شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، توئیتر و اینستاگرام با هشتگ «#IamMuslimNYC» نیز منتشر شود.
کارملین لالامیس، رئیس کمیسیون حقوق بشر شهرداری نیویورک در این باره گفت: این بنرهای تبلیغاتی تأکید میکنند که مسلمانان نیویورک حق دارند با امنیت و بهدور از تبعیض در این شهر زندگی کنند.
وی افزود: بنرها با نمایش چهرههایی از مسلمانان بیانگر این است که آنها نیویورکیهای سختکوشی مثل من و بقیه هستند. آنها پلیس، معلم، کارفرما و همسایه ما بوده و مانند بقیه مردم نیویورک قابل احترام هستند.
این کمپین با همکاری اداره امور مهاجران و رهبران اجتماعی مسلمانان و واحد امور اجتماعی شهرداری برنامههای آموزشی را در راستای بهبود روابط بین ادیان و مقابله با اسلامهراسی اجرا خواهد کرد که یکی از آنها کارگاه اسلامشناسی است که در نیمه دوم مهرماه در مرکز اسلامی دانشگاه نیویورک برای کارمندان بخشهای خصوصی و دولتی جهت معرفی اسلام و برطرف کردن هرگونه تصورات غلط در مورد مسلمانان برگزار خواهد شد.
طبق گفته مقامات، موارد تبعیض نژادی، ملیتی و مذهبی در نیویورک از 194 مورد در سال 2014 به 326 مورد در سال 2015 افزایش یافته است.
خشونت علیه مسلمانان به دلیل حوادث و تهدیدات اسلامستیزانه اخیر یکی از بزرگترین نگرانیهای مسلمانان آمریکا و بهویژه نیویورک است.
محققان ریشه افزایش اسلامستیزی را در حوادث تروریستی و اظهارات اسلامستیزانه کاندیدهای ریاستجمهوری آمریکا مانند «دونالد ترامپ» میدانند.
تحقیقات دانشگاه «جرج تاون» نشان داد، در ماهی که ترامپ پیشنهاد ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا را داد 53 مورد جرم ناشی از نفرت علیه مسلمانان گزارش شد.
طبق این تحقیقات از ماه مارس(فروردین) 2015 تاکنون بیش از 180 حادثه اسلامستیزانه شامل 12 قتل، 34 آسیب فیزیکی، 49 مورد تهدید یا اهانت علیه مسلمانان یا مراکز اسلامی، 56 تخریب اموال، 9 مورد آتشسوزی و 8 مورد تیراندازی یا بمبگذاری ثبت شده است.
این آمار بیانگر کل جرایم اسلامستیزانه نیست، چراکه از هر سه مسلمان آمریکایی دو نفر اینگونه حوادث را گزارش نمیدهند چون معتقدند به آنها رسیدگی نمیشود.