کد خبر: 3533469
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
شاه‌آبادی:

قرآن بزرگترین کتاب ادبیات داستانی است

گروه هنر: قائم‌مقام معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت در صدا و سیما گفت: قرآن بزرگترین کتاب ادبیات داستانی محسوب می‌شود که سرگذشت انبیا و گذشتگان در آن بیان شده است.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حمید شاه‌آبادی، قائم‌مقام معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت در صدا و سیما،  شامگاه روز گذشته 5 مهرماه در آیین اختتامیه نهمین جشنواره ادبیات داستانی بسیج کشور که در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، اظهار کرد: هنرمندان با قلم خود ایثار رزمندگان را به نسل‌های آینده انتقال می‌دهند.
قائم‌مقام معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت در صدا و سیما با اشاره به اینکه هنر مانند یک سلاح است، تصریح کرد: رزمندگان و مدافعان حرم برای آرامش ما در خارج از مرزهای کشور حماسه می‌آفرینند.
وی با تأکید بر لزوم آگاهی نسل‌های آینده از فرهنگ دفاع مقدس، عنوان کرد: ادبیات داستانی ظرفیت بسیار مطلوبی برای انتقال پیام است و هنر مانند رودخانه‌ای است که مرزها را درمی‌نوردد و پیام انقلاب را به سراسر دنیا می‌رساند.
شاه‌آبادی با اشاره به عظمت قرآن کریم، تشریح کرد: قرآن بزرگترین کتاب ادبیات داستانی محسوب می‌شود که سرگذشت انبیا و گذشتگان در آن بیان شده است.
رئیس مرکز طرح و برنامه صدا و سیما اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های فراوانی در زمینه هنر به ویژه در بخش موسیقی مقامی دارد که لازم است از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.
وی گفت: هنرمندان با آثار خود رشادت و ایثار رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را برای نسل آینده به تصویر بکشند.
حمید شاه آبادی افزود: هنر اگر در خدمت ارزشها قرار گیرد باعث رشد و تعالی جامعه بشری می‌شود.
به گفته وی، هنرمندان در داستان نویسی به سیره و زندگی مدافعان حرم که برای دفاع از حریم آل الله به آن سوی مرزها رفته اند، توجه ویژه ای داشته باشند.
یادآوری می شود در این آیین از خانواده شهدای حرم شهیدان سیامک کبیری، احمد قاسمی، علی طاهری و شهید منا عبدالصالح جهانبازی تقدیر شد.
جشنواره ادبیات داستانی بسیج کشور با حضور 120 نویسنده از سوم تا پنجم مهرماه به مدت سه روز در شهرکرد برگزار شد.
captcha