کد خبر: 3533572
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
وزیر سابق ارشاد:

رسانه‌ها ابوذروار مرز حق و باطل را تبیین کنند

گروه اجتماعی: حسینی از رسانه‌ها خواست ابوذروار به تبیین دقیق مرز حق و باطل بپردازند و گفت: اگر مسئولی از مسیر اصلی نظام خارج شود، با واکنش سریع رسانه‌ها مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سید محمد حسینی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز، 6 مهر در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «ابوذر» ویژه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری و تحلیلی سازمان بسیج رسانه استان گیلان، با اشاره به غیرت و جوانمردی جوانان این مرز و بوم در دوران دفاع  مقدس و امروز در دفاع از حرم، اظهار کرد:‌ دفاع مردانه مانع از نفوذ دشمن به کشور شد.

وی با بیان اینکه رزمندگان اسلام با فرمان امام خمینی(ره) جان بر کف خطوط دشمن را شکستند و خاکریزها را یکی پس از دیگری فتح کردند، افزود: انقلاب اسلامی روزهای سختی را پشت سر گذاشت تا این فتح و ظفر حاصل شد، زیرا شرق و غرب دنیا دست به دست هم داده بودند تا ما را نابود کنند.

این فعال فرهنگی با بیان اینکه امروز جایگاه جمهوری اسلامی قابل اعتبار است، تصریح کرد:‌ دشمن می‌‌داند که با حمله نظامی حریف این ملت نمی‌شود.

حسینی با گرامیداشت هشت هزار شهید گیلان، عنوان کرد: پیروان مکتب سرخ علوی هرگز زیر بار ذلت و خواری نخواهند رفت و این دیدگاه برخاسته از تفکر و اندیشه شیعه است.

وزیر ارشاد اصحاب رسانه را پیشگام و طلایه‌دار هدایت جامعه دانست که نقش آنان به مراتب بیشتر از مدیران اجرایی است و گفت: رسانه‌ها مرزبان و چشم بیدار جامعه هستند که به موقع هشدار می‌دهند. امروز با وجود برخی ریزش‌ها، رویش‌های بسیاری از همه حوزه‌های علمی و فرهنگی داریم.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه‌ای «ابوذر»، خاطرنشان کرد:‌ رسانه‌ها مانند ابوذر به تبیین دقیق مرز حق و باطل می‌پردازند و اگر مسئولی از مسیر اصلی نظام خارج شود، با واکنش سریع رسانه‌ها مواجه خواهد شد.

این فعال فرهنگی ابوذر را یک رسانه و فریادگر دانست و متذکر شد:‌ ابوذر در برابر ظلم سکوت نمی‌کرد و به خاطر منافع شخصی حرفی نمی‌زد. در آغازین روزهای دعوت پیامبر(ص) به اسلام سینه سپر کرد و به دفاع از دین خدا پرداخت لذا کسی که می‌خواهد قدم در راه ابوذرها و عمارها و یاسرها و مالک‌ها بگذارد نباید براساس خوشایند دیگران عمل کند.

حسینی با بیان اینکه ابوذر معروف به صراحت لهجه است، خاطرنشان کرد: راستگویی و صداقت نیز ویژگی بازر ابوذر بود لذا باید این شخصیت بزرگ اسلام و از ارکان  اربعه را به خوبی بشناسیم.

وزیر سابق ارشاد تصریح کرد: تقدیم شهید برای اسلام و انقلاب نشان‌دهنده جامعه بانشاط و عزتمند ماست. شهدا در دامان پدرها و مادران خوب تربیت یافته‌اند. تا زمانی که شهدا را تکریم می‌کنیم کشور ما سربلند است.

وی با اشاره به ساده‌زیستی مقام معظم رهبری، عنوان کرد:‌ زراندوزی و فاصله گرفتن از ساده‌زیستی نباید در جامعه اسلامی وجود داشته باشد. معاویه خلافت را به سلطنت تبدیل کرد و ابوذر مقابل این انحراف سکوت نکرد. امروز نیز رسانه‌ها می‌توانند جلوی بسیاری از انحرافات را بگیرند.

حسینی با بیان اینکه خبرنگاران در تبیین مسائل اقتصادی، فرهنگی و سیاست بین‌الملل وظیفه سنگینی دارند، یادآور شد:‌ برخی از قراردادهای منعقده در داخل کشور پنهان‌کاری می‌شود عده‌ای از مسئولان علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن آنها ندارند لذا این مسئولیت خطیر بر ‌عهده رسانه‌ها است که جامعه را مطلع کنند.

وی با بیان اینکه دشمن برای پیشبرد اهداف شوم خود از جنگ روانی و رسانه‌ای استفاده می‌کند، گفت: رسانه‌های جمهورس اسلامی چنین نیستند، ‌زیرا نمی‌توان از ابزار نامشروع برای اهداف قدسی استفاده کرد. اگر این روحیه را در خود پرورش دهیم، قطعا خدا ما را یاری می‌کند.

وزیر سابق ارشاد عنایت خداوند را موجب بر هم خوردن معادلات منطقه دانست و بیان کرد:‌ دشمنان تلاش کردند نقشه منطقه را تغییر دهند، اما نتوانستند. اکنون نیز بیش از 200 شبکه ماهواره‌ای علیه نظام برنامه پخش می‌کند.

حسینی با اشاره به نظرسنجی‌ها، 80 درصد مردم ایران را موافق حمایت از سوریه دانست و متذکر شد: مفاهیم بلندی همچون مقاومت در برابر بیگانگان، عفاف و حجاب و آمادگی برای نبرد آخرالزمان در اقدام ارزشمند مدافعان حرم نهفته است.

captcha