کد خبر: 3533744
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان خبر داد:

نام‌نویسی حدود 3 هزار و 500 زائر اربعین حسینی در گیلان

گروه اجتماعی: احمدی‌پور با بیان اینکه تاکنون 3 هزار و 415 گیلانی برای حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی نام‌نویسی کرده‌اند، گفت: زائران اربعین بدون داشتن روادید به مرزهای کشور مراجعه نکنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمد احمدی‌پور، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان امروز، 7 مهر در نشست ستاد هماهنگی اربعین حسینی، اظهار کرد: تاکنون 3 هزار و 415 گیلانی با مراجعه به سامانه اینترنتی سماح برای شرکت در مراسم اربعین حسینی نام‌نویسی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه زائران اربعین بدون داشتن روادید به مرزهای کشور مراجعه نکنند، گفت: براساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین مستقر در وزارت کشور تنها افرادی می‌توانند روادید اربعین حسینی کربلای معلی را دریافت کنند و از مرز خارج شوند که در سامانه سماح سازمان حج و زیارت نام‌نویسی کرده باشند.

جانشین ستاد هماهنگی اربعین حسینی با بیان اینکه حسب تاکیدات وزارت کشور باید برنامه‌ریزی‌ها برای ارائه خدمات مناسب به زائرین به نحو مطلوب انجام پذیرد، تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ماه محرم و صفر جلسات کمیته‌های هشت‌گانه و شهرستان‌ها به صورت منظم و هر 15 روز تشکیل می‌شود.

احمدی‌پور همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی و آموزش زائران اربعین حسینی تاکید کرد و متذکر شد: باید تلاش کنیم تا این مراسم عبادی و سیاسی با شکوه‌تر از سال گذشته برگزار شود.

captcha