کد خبر: 3534951
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵

30 آبان‌ماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره شعر و مشاعره رضوی

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند گفت: 30 آبان‌ماه آخرین مهلت ارسال آثار و ثبت نام در جشنواره شعر و مشاعره (بخش دانشگاهیان) است و اختتامیه نیز 24 و 25 آذرماه برگزار می‎شود.

ابراهیم محمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، گفت: علاقمندان به شرکت در جشنواره شعر و مشاعره رضوی( بخش دانشگاهیان) تا پایان آبان ماه فرصت دارند تا آثار خود را ارسال کنند.

وی اظهار کرد: سال گذشته 200 شاعر 350 اثر به این جشنواره ارسال کردند و 60 نفر نیز در بخش مشاعره شرکت کردند و آمار ثبت‌نامی‌های امسال تا این لحظه نشان از استقبال بیشتر دانشگاهیان از این جشنواره نسبت به سال گذشته است.

مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند بیان کرد: در سال گذشته کیفیت آثار بسیار حائز اهمیت بود و از این جهت آثاری که حدأقل ملاک‌های لازم برای تبدیل شدن به یک اثر ادبی را نداشتند توسط هیأت داوران از گردونه جشنواره حذف شدند.

محمدی ادامه داد: امسال نیز داورانی از داخل و خارج استان بحث کیفیت آثار را بررسی می‌کند تا بتوانیم شاهد حضور آثاری با ارزش ادبی بالا در جشنواره شعر و مشاعره رضوی در بخش دانشگاهیان در دانشگاه بیرجند باشیم.

وی افزود: در بخش مشاعره جشنواره نیز موضوع توانمندی مشاعره کنندگان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از این جهت بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بخش مشاعره این جشنواره در دو مرحله برگزار می‌شود.

مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند گفت: در مرحله اول، مشاعره به صورت غیر حضوری انجام می‌شود تا کسانی که در مرحله پایانی قدرتی برای رقابت ندارند برای شرکت در مسابقه دچار زحمت نشود چرا که بسیاری از آنان از مسیرهای دور حضور پیدا می‌کنند.

محمدی با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره در روزهای 24 و 25 آذرماه برگزار می‌شود، یادآور شد: علاقمندن باید توجه داشته باشند که مرحله دوم بخش مشاعره جشنواره حتما در قالب اشعار آئینی و به ویژه رضوی خواهد بود.

حکیمه بهمن‌زاده

captcha