کد خبر: 3536423
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳
سردار بهشتی تصریح کرد:

بسیج در مقوله امر به معروف ضابط نیست/ اولویت؛ جنبه‌های تربیتی و آموزشی محلات

گروه جامعه: رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات با اشاره به مراقبی که از سوی سازمان بسیج مساجد و محلات وجود دارد تا آمران به معروف و ناهیان از منکر دچار سلیقه‌گرایی نشوند، تصریح کرد: در این راستا بسیج به عنوان ضابط عمل نمی‌کند بلکه اولویت ما جنبه‌های تربیتی و آموزشی در محلات است.

سردار حسین بهشتی، رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به عنوان «همه مسئولیم در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» با محوریت بسیج که برای ششمین روز از هفته امر به معروف و نهی از منکر در نظر گرفته شده است گفت: برای اشاعه تفکر اهل بیت(ع) باید به این حکم دینی توجه بیشتری داشته باشیم.

تبیین معروفات و منکرات برای بسیجیان

وی لازمه اجرای امر به معروف و نهی از منکر را رعایت الزاماتی برشمرد و گفت: این امر به دلیل تخصصی و چند وجهی بودن مهارت آمران به معروف و ناهیان از منکر را می‌طلبد در این راستا در رویکردهای بسیج تبیین معروفات و منکرات به عنوان اصل دنبال می‌شود.

سردار بهشتی آموزش چگونگی برخورد اثربخش به بسیجیان برای امر به معروف و نهی از منکر را رویه‌ای رایج در بسیج خواند و گفت: امر به معروف و نهی منکر از منکر به صورت لسانی از اولویت‌های بسیج است و آموزش‌های مرتبطی در این زمینه از سوی ستاد برای پایگاه‌ها با حضور کارشناسان به منظور بهترین مواجه با شهروندان هنگام اجرای حکم دینی امر به معروف و نهی از منکر اجرایی می‌شود.

وی با بان اینکه بسیاری از افراد در زمینه امر به معروف و نهی از منکر احساس تکلیف می‌کنند اما از صلاحیت و کارآمدی لازم برخوردار نیستند تصریح کرد: در این راستا تبیین منکر و معروف، آموزش مهارت‌ها و شیوه‌های مواجهه، بیان اولویت‌ها در دستور کار بسیج مساجد و محلات به عنوان یک تلاش جهادی قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات کشور با تأکید بر اینکه اجرای امر به معروف و نهی از منکر نباید صرفا به بسیج محول شود گفت: با ارائه آموزش‌های مرتبط می‌توان توقع داشت که عموم مردم در این زمینه احساس تکلیف کنند و جوانان کمتر به آلودگی‌ها و گرفتاری‌های فردی و جمعی دچار شوند.

سردار بهشتی به فعالیت شورای امر به معروف و نهی از منکر در تمامی مساجد با مسئولیت امام جماعت اشاره و عنوان کرد: در هر محله آسیب‌ها و ظرفیت‌های معنوی بررسی و شناسایی می‌شود تا نسبت به ترویج معروفات و مقابله با منکرها اقدام شود.

جلوگیری از رفتارهای خودسرانه

وی با اشاره به مراقبی که از سوی سازمان بسیج مساجد و محلات وجود دارد تا آمران به معروف و ناهیان از منکر دچار سلیقه‌گرایی و برخوردهای شخصی نشوند تصریح کرد: در این راستا بسیج به عنوان ضابط عمل نمی‌کند تا از وقوع رفتارهای خودسرانه جلوگیری شود.

وی ادامه داد: اولویت ما جنبه‌های تربیتی و آموزشی در محلات است بنابراین رفتارهای سلبی در دستور کار ما وجود ندارد بلکه با شناسایی معضلات و راهنمایی افراد در مسیر امر به معروف و نهی از منکر قرار می‌گیریم.

 
captcha