کد خبر: 3538540
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳

«مسافر طوفان» به نمایش عمومی در می‌آید

گروه هنر: «مسافر طوفان» مستندی درباره کشتی نوح(ع) است که برای اولین بار 28 مهرماه به نمایش عمومی درمی‌آید.

میریوسف پیرانی، تهیه‌کننده مستند «مسافر طوفان» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) درباره کار جدیدش چنین اطلاع‌رسانی کرد: این مستند با محوریت کشتی نوح ساخته شده است. در همین راستا سنگواره بر جاي مانده از اين کشتی در دامنه کوه آرارات کشور ترکیه محور اصلی این کار مستند است. 

وی افزود: تمام سعی ما این بوده تا در این کار به بسیاری از سوالات مطرح شده پیرامون این بحث، پاسخ داده شود. از جمله این سوالات می‌توان به؛ محل حرکت و توقف کشتی، میزان اعتبار سنگواره از منظر باستان‌شناسی، صنعت به کار رفته در ساخت کشتی، بررسی شواهد منطقه‌ای و مرتبط با سنگواره و ... اشاره کرد. 

تهیه‌کننده «مسافر طوفان» ادامه داد: تحقیق این مستند بیش از یک سال زمان برد و تولید آن به سفارش سازمان صدا و سيما آغاز و در سال 1392 به پایان رسید. قرار گرفتن این سنگواره در نقطه مرزی حساس بين ترکیه و ایران و همچنین فقر اطلاعات و تحقیقات داخلی در این موضوع، از مشكلات تولید این مستند بود. سفر به کشورهای ترکیه، دانمارک و ایتالیا و شهرهای مختلف ایران و بهره جستن از یافته‌ها و نظرات محققان در این حوزه، بخشی از تلاش‌های صورت گرفته در این مستند هستند. همچنین بررسی اسطوره‌ها و داستان‌های اقوام مختلف درباره شخصیت حضرت نوح، کشتی نوح و طوفان بزرگ از دیگر موضوعات طرح شده در فيلم به شمار مي‌روند. 

این مستند با حضور علی عبدی‌پور (کارگردان)، میریوسف پیرانی (پژوهشگر و تهیه‌کننده)، اساتید حوزه و دانشگاه و دیگر پژوهشگران این حوزه، در روز چهارشنبه 28 مهر از ساعت 14 الی 16 در تالار حکمت ساختمان کتابخانه ملی به نمایش در خواهد آمد و ورود براي علاقه‌مندان آزاد است.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۷/۲۷ - ۱۳:۵۸
0
0
با ساخت این مستند باعث شناخت مخاطبان با حضرت نوح(ع) می‌شود
captcha