کد خبر: 3540658
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹

افزایش اجرای برنامه‌های هنری و مذهبی در زندان‌های اردبیل

گروه فرهنگی: رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره‌کل زندان‌های استان اردبیل گفت: همزمان با ایام محرم اجرای برنامه‌های هنری و مذهبی در زندان‌های اردبیل افزایش یافته است.

مطلب صادقلو، رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره کل زندان‌های استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، تصریح کرد: امسال دهه نخست محرم در زندان‌های این استان حال و هوای معنوی خاصی حاکم بود و تلاش و جدیت بر تداوم برنامه‌های مناسبتی این ایام در زندان‌های استان اردبیل ادامه دارد.
وی یادآور شد: مراسم عزاداری با اجرای زیارت عاشورا و صرف صبحانه نذری در حسینیه زندان‌ها شروع می‌شد و در پی آن ظهرها بعد از نماز ظهر و عصر روحانیون زندان به تبین تاریخی قیام سیدالشهدا(ع) و تشریح وقایع هر روز بر مبنای مقاتل معتبر می‌پرداختند.
رئیس اداره فرهنگی و تربیتی اداره کل زندان‌های استان اردبیل ضرورت تبیین اندیشه‌های ناب عاشورایی برای زندانیان یادآور شد و گفت برگزاری مسابقات کتابخوانی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری نشست‌های معرفتی در زمینه شناخت روشهای امر به معروف و نهی از منکر و تذکر لسانی برای مددجویان، سربازان وظیفه و کارکنان زندان‌های از دیگر برنامه‌های دهه محرم در استان بود.
صادقلو گفت: بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء به جماعت مراسم اصلی عزاداری با تلاوت مجلسی قرآن کریم آغاز و با سخنرانی توسط روحانیون و مبلغان اعزامی از حوزه ادامه می‌یافت و در انتها نیز مداحان و مرثیه‌سرایان با ذکر مصائب اهل بیت عصمت و طهارت و شهدای کربلا و سینه زنی و زنجیرزنی دلهای عاشق و حسینی را روانه کربلای معلی کرده و حضار در سوگ سالار شهیدان اشک ماتم می‌ریختند.
 وی با بیان اینکه همزمان با ایام محرم اجرای برنامه‌های هنری و مذهبی در زندانهای اردبیل افزایش یافته است، بیان کرد: برنامه‌های هنری مذهبی از جمله نمایش تعزیه، نمایشگاه پوسترهای مفهومی عاشورایی و برنامه قرائت زیارت عاشورا و جلسات قرآنی ویژه در دهه دوم ماه محرم در زندان‌های استان در حال اجرا است.
captcha