کد خبر: 3541740
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۰

تأکید معاون استاندار ایلام بر برنامه‌ریزی جامع‌ برای ایام منتهی به اربعین

گروه اجتماعی: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام جامع ‌و مانع بودن برنامه‌های اربعین را ضروری برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حشمت‌الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام، عصر روز گذشته هشتم آبان ماه در جلسه‌ای که به ‌منظور برنامه‌ریزی صدور تردد کارت تردد به مرز بین‌المللی مهران در ایام اربعین در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: وسایط نقلیه‌ای که لازم است در ایام اربعین به مرز مهران تردد داشته باشند لازم است حتماً باید برچسب تردد داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌ی این ایام باید جامع ‌و مانع باشند، افزود: به ‌منظور شناسایی خودروها و افرادی که لازم است به مرز مهران تردد کنند کمیته‌ای تشکیل و مسئولیت این کار به آن‌ها واگذار می‌شود.
عسگری با بیان اینکه صلاحیت تشخیص افرادی که لازم است به داخل پایانه مرزی تردد کنند، بر عهده اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خواهد بود، اضافه کرد: به ‌منظور شناسایی آسان نیروهای خدماتی، دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان باید نیروهای خود را مجهز به لباس فرم کنند.
captcha