کد خبر: 3541842
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰

تمدن اسلامی در سایه تقریب مذاهب امکان‌پذیر است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: تمدن اسلامی در سایه تقریب مذاهب و تلاش مصلحان مسلمان امکان‌پذیر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام کاظم لطفیان، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی امروز، 9 آبان‌ماه در دومین نشست شورای پژوهشکده مطالعات تقریبی شرق کشور در بیرجند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی بنیان‌های فکری غرب را به چالش کشید و به نام دین هویت اجتماعی و سیاسی جدیدی را پدید آورد.

وی بیان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی که بر پایه همگرایی مردم بدون در نظر گرفتن نژاد، مذهب و ملیت استوار شده، شکل‌گیری و تمدن اسلامی را دنبال می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر آینده پژوهی انقلاب اسلامی گفت: ایشان بر این باورند که نظام اسلامی باید به ایجاد دولت اسلامی و دولت اسلامی به تشکیل جامعه اسلامی و جامعه اسلامی باید به ایجاد تمدن اسلامی منتهی شود.

لطفیان عنوان کرد: وحدت مسلمانان و تقریب مذاهب اسلامی از مهمترین عناصر تمدن اسلامی است و پژوهشگران مذاهب اسلامی باید این مهم را در پژوهش‌ها پیگیری کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: همه پژوهش‌ها ناظر به حل مشکلات جهان اسلام به ویژه مسائل تکفیر و غارت سرمایه‌های مسلمانان توسط استکبار جهانی باشد.

captcha