به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، رایزنی فرهنگی ایران در کویت در گزارشی برای ایکنا اعلام کرد: این تفاسیر شامل تفسیر «المیزان» علامه طباطبایی و «مَواهبُ الرّحمن فی تَفسیر القُرآن» آیتالله سید عبدالاعلی موسوی سبزواری است.
غرفه رایزنی فرهنگی کشورمان در نمایشگاه کویت با حضور شیخ سلمان الحمود الصباح، وزیر اطلاعرسانی و امور جوانان کویت و همچنین کاردار سفارت کشورمان و جمعی از شخصیتهای فرهنگی و ادبی جهان عرب گشایش یافت.
علاوه بر تفاسیر قرآن، نسخههایی از نهجالبلاغه، استفتائات مقام معظم رهبری و دهها عنوان کتاب و نشریات در حوزه ایرانشناسی، معارف اسلامی، زبان فارسی و دیگر موضوعات فرهنگی و هنری به زبانهای عربی و فارسی در این غرفه عرضه شده است.
مؤسسات انتشاراتى كشورهاى عربى نیز منابع ارزشمند اسلامى از قبیل تفاسیر معتبر قرآنى، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و دیگر كتب معتبر علماى اهل تسنن و شیعه را در نمایشگاه عرضه کردهاند كه مورد توجه و استقبال بازدیدكنندگان قرار گرفته است.
وزیر اطلاعرسانی کویت طی سخنانی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه گفت: این نمایشگاه همزمان با انتخاب كویت به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2016 برگزار شده است و بر اهمیت و ضرورت مطالعه در آگاهیبخشی، رشد فكری جوانان و جلوگیری از رواج اندیشههای گمراهكننده تأکید دارد.
شیخ سلمان الصباح افزود: برگزاری نمایشگاه كتاب گامی هرچند كوچک برای مقابله با تهاجم فرهنگی و بمباران رسانهای است كه نسل جوان امروز در معرض آن قرار گرفته است.
وی در بازدید از غرفه رایزنی فرهنگی كشورمان در این نمایشگاه، تقویت مناسبات فرهنگی دو كشور همسایه و مسلمان را خواستار شد.
چهلویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب کویت از چهارشنبه، 26 آبانماه در محل دائمی نمایشگاههای این كشور آغاز شده است و تا جمعه، پنجم آذرماه به مدت 10 روز ادامه دارد.
در این نمایشگاه 563 موسسه انتشاراتی از 30 كشور جهان شركت دارند و 11 هزار عنوان كتاب جدید در آن عرضه شده است.
در حاشیه نمایشگاه کویت كه بعد از نمایشگاه بیروت قدیمیترین نمایشگاه كتاب در جهان عرب به شمار میرود، چندین برنامه سخنرانی، نمایشگاه عكس، كاریكاتور و مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد صدور و انتشار ماهنامه «البیان» وابسته به انجمن ادبای كویت برپا میشود.
وزیر اطلاعرسانی کویت در غرفه ایران




