کد خبر: 3547634
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
صادقی:

۳۰ فقره وام اشتغال‌زایی اقتصاد مقاومتی در خرم‌دره پرداخت شد

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه خرم‌دره گفت: اختصاص ۳۰ فقره وام اقتصاد مقاومتی در خرم‌دره از جمله اقدامات انجام شده امسال برای اشتغال‌زائی توسط سپاه ناحیه خرم‌دره است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، علی صادقی فرمانده سپاه ناحیه خرم‌دره پیش از ظهر امروز دوشنبه یک آذر ماه در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفته بسیج با بیان اینکه امام خمینی (ره) در پنجم آذر ۱۳۵۸، فرمان تشکیل بسیج را صادر کردند، اظهار کرد: هفته بسیج همه ساله از ۳۰ آبان آغاز و تا ۶ آذر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بسیج قدرت عظیمی است که در تمام عرصه‌ها نقش به سزایی دارد، تاکید کرد: حضور پررنگ و موفق بسیج در جنگ تحمیلی و امروز در عرصه‌های فرهنگی، بر همگان واضح و مبرهن است.

فرمانده سپاه ناحیه خرم‌دره با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های هفته بسیج شهرستان خرم‌دره اظهار کرد از مهم‌ترین این برنامه‌ها می‌توان به برگزاری یادواره شهدای روستای نصیرآباد، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با امام جمعه و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، برگزاری نشست‌های بصیرتی، یادواره شهدا در مناطق مختلف شهرستان و برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی اشاره کرد.

وی افتتاح طرح‌های اقتصاد مقاومتی، نشست‌های روشنگری، نشست‌های سبک زندگی، هم‌اندیشی فصلی فرماندهان را از دیگر برنامه‌های هفته بسیج عنوان کرد که با حضور مردم بسیجی خرم دره برگزار خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه بسیج در حوزه نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی از سال گذشته تاکنون با قوت وارد عمل شده است، ادامه داد: اختصاص ۳۰ فقره وام اقتصاد مقاومتی در خرم‌دره از جمله اقدامات انجام شده امسال برای اشتغال‌زائی توسط سپاه ناحیه خرم‌دره است.

صادقی تصریح کرد: شاخص‌ترین برنامه در هفته بسیج، حضور و تجمع بزرگ بسیجیان در ۵ آذر است که با حضور سردار میرزائی از یادگاران دفاع مقدس استان همدان برگزار خواهد شد.

وی همچنین از عضویت ۵۰ درصدی مردم خرم‌دره در شجره طیبه بسیج خبر داد و گفت: اساس کار بسیج بر آگاهی و بصیرت است.

captcha