کد خبر: 3550290
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
نماینده صومعه سرا در مجلس:

میرزا کوچک خان جنگلی احیاگر دین اسلام در منطقه بود

گروه اجتماعی: دلخوش با اشاره به تشکیل نهضت جنگل و فداکاری و رشادت های میرزا کوچک جنگلی در اوج استبداد، اظهار کرد: میرزا کوچک خان جنگلی احیاگر دین اسلام در منطقه بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری صومعه سرا، سید کاظم دلخوش، نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی روز گذشته، 11 آذر در همایش بزرگ «میرزا کوچک جنگلی» که در گوراب زرمیخ برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به ویژه میرزا کوچک جنگلی اظهار کرد: برای احیا و حفظ دین اسلام در طول تاریخ خون های بسیاری ریخته شده است.

وی با اشاره به فراز و نشیبهای تاریخ اسلام از زمان پیامبر(ص) تاکنون، افزود: در طول تاریخ دشمنان همیشه به دنبال توطئه برای سرکوب دین اسلام بوده اند.

دلخوش به تقدیم بیش از 350 هزار شهید به اسلام و انقلاب اشاره کرد و گفت: هنوز بعد از یک هزار و 400 سال این فراز و نشیبها و توطئه ها علیه اسلام وجود دارد.

نماینده صومعه سرا در مجلس با بیان اینکه شهدا برای حفظ حریت، آزادگی و ناموس و اسلام به دفاع پرداختند، خاطرنشان کرد: دشمن تنها راه نابودی وحدت مسلمانان را در ایجاد اختلاف و تفرقه، تجمل گرایی مسئولان حکومتی و اشاعه مسائل غیر اخلاقی در جامعه می داند.

وی با اشاره به تشکیل نهضت جنگل و فداکاری و رشادت های میرزا کوچک جنگلی در اوج استبداد، اظهار کرد: میرزا کوچک خان جنگلی احیاگر دین اسلام در منطقه بود.

دلخوش در ادامه با بیان اینکه هنوز راه میرزا کوچک جنگلی و همه آزادیخواهان ایران در دوره استبداد و استکبار ادامه دارد، گفت: امروز نیز جوانان ایرانی همانند «شهید محمد اتابه»، اولین شهید صومعه سرایی مدافع حرم برای حراست و حفاظت از دین، ناموس، مرزهای کشور اسلامی در خارج از مرزها و در دفاع از حریم الهی حضور یافته و جانانه مقاومت و ایستادگی می کنند.

وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی به ویژه آمریکا و انگلیس از پنج سال پیش داعش را برای نابودی اسلام و مسلمانان تعلیم داده اند، افزود: مهم ترین ماموریت داعش و گروه های تکفیری نابودی ام القرای اسلام یعنی ایران است.

نماینده صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج)، نیروهای مسلح، سپاه و بسیج نبود امروز داعش به کمک برخی خودفروخته های داخلی در ایران بود، تصریح کرد: بزرگترین نعمتی که نصیب ما شده حضور در عرصه های دفاع از دین، شهدای کربلا، حریم الهی و ائمه اطهار بوده که امنیت ما نشات گرفته از آن است.

دلخوش اضافه کرد: دو عامل مهم در دین و حفظ ارزش های اسلامی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که سبب موفقیت آن بود وجود رهبریت دینی و مشارکت و پشتیبانی مردمی است.

وی به مسئولیت سنگین مسئولان نظام اسلامی در حفظ و حراست از این سرمایهها اشاره و خاطرنشان کرد: دیروز وظیفه حراست از کشور و دین اسلام برعهده میرزا کوچک بوده و امروز این وظیفه را شهدای مدافع حرم به دوش می کشند.

دلخوش با بیان اینکه اگر امروز افرادی همانند سردار سلیمانی حضور نداشتند وضعیت ایران همانند بسیاری از کشورهای اسلامی منطقه بود، تاکید کرد: باید از رشادت و جانبازی شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم موزه های دائمی در کشور ساخته شود.

وی با اشاره به اینکه امنیت، اقتدار و عزت امروز ایران اسلامی مرهون خون همین شهدا است، افزود: برگزاری مراسماتی با عنوان یادواره شهدا ضامن بقا جامعه و قدردانی از زحمات این عزیزان هرچند به صورت ناچیز است.

captcha