کد خبر: 3555566
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰
به مناسبت سالروز شهادت سیداسحاق موسوی؛

سیداسحاق، دلاوی که از جنگ افغانستان تا جنگ سوریه پشت اسلام بود

گروه جهاد و حماسه: سید اسحاق پس از تشکیل تیپ فاطمیون، داوطلبانه عازم سوریه شد و به پیکار با ناحق شتافت. سابقه‌ی دلاوری او در افغانستان و شجاعت بی‌نظیرش در رویارویی با دشمن، باعث شد فرماندهی یکی از گروهان‌های گردان عمار از لشکر فاطمیون به وی واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) «سیداسحاق موسوی» در سال ۱۳۵۶ شمسی در منطقه بغلان افغانستان چشم به جهان گشود. خانواده موسوی زمانی که او کودک بود به ایران مهاجرت کرد و در شهر مشهد مقدس اسکان گزیدند. شهید موسوی تا پایان دوره متوسطه تحصیل و پس از آن ازدواج کرد. پس از هجوم طالبان به افغانستان، سید اسحاق به همراه خانواده خود به کشور افغانستان بازگشت و به نبرد با طالبان پرداخت. همسر و فرزندان وی به توسط گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسیدند و خود او نیز پس از آن به ایران بازگشت.
سید اسحاق پس از تشکیل تیپ فاطمیون، داوطلبانه عازم سوریه شد و به پیکار با ناحق شتافت. سابقه‌ی دلاوری او در افغانستان و شجاعت بی‌نظیرش در رویارویی با دشمن، باعث شد فرماندهی یکی از گروهان‌های گردان عمار از لشکر فاطمیون به او واگذار شود.
سید اسحاق موسوی سرانجام، در تاریخ اول دی ماه ۱۳۹۳ شمسی، در منطقه‌ی عملیاتی حندرات در اطراف حلب در جنگ حق علیه باطل به شهادت رسید و به دیدار مولای خود امام حسین(ع) شتافت.
بخشی از وصیت نامه شهید مدافع حرم سید اسحاق موسوی فرمانده تیپ شهید براتی را در ادامه می‌خوانیم:
«بعد از ذکر و یاد نام خداوند و شهادت به یگانگی خداوند و نوبت پیامبران امامت علی(ع) و ۱۱ فرزندش وصیت خود را چنین آغاز می‌کنم.
اینجانب سیداسحاق موسوی‌ فرزند سید محمد  متولد۲/۱/۱۳۵۶ ساکن روستای ناظریه در سلامتی و صحت عقل وصیت می‌کنم پدر و مادر عزیزم مرا ببخشید و حلال کنید و برای آمرزش و عاقبت به‌خیری‌ام دعا کنید.
زیرا رضایت خداوند در رضایت شما است و خداوند در قرآن می‌فرماید به پدر و مادر خود نیکی کنید و مکرراً تکرار شده که رضایت خداوند در رضایت والدین است.
خواهرانم شما فرزندان زهراء مرضیه(س) هستید؛ پس مایه افتخار زهرای مرضیه(س) باشید و حجاب خود را رعایت کنید و همواره ملزم به رعایت حجاب اسلامی و نماز اول وقت باشید و در همه جا و همه حال پاسدار حجاب بوده و همواره حجاب خود رعایت و نماز خود را اول وقت به‌جا آورید به هیچ عنوان از حجاب و نماز اول وقت خود غافل نشوید.
برادرانم شما فرزندان علی مرتضی(ع) هستید؛ پس علی وار زندگی کنید و بدانید حجاب مختص بانوان نیست شما نیز مایه افتخار علی مرتضی(ع) باشید.
مبدا کاری یا حرکتی انجام دهید که  موجب ناراحتی قلب نازنین آقا امام زمان(عج) شود؛ نماز اول وقت امر به معروف و نهی از منکر و دعای فرج را هیج گاه فراموش نکنید.
اساس جامعه نماز اول وقت و امر به معروف و نهی از منکر است از آن غافل نشوید. همیشه پاسدار ولایت علی(ع) و آل علی(ع) باشید و در این راه از جان و مال خود دریغ نکنید.
خواهران و برادرانم، پدر و مادر عزیزم بعد از من گریه و ناله نکنید و خوشحال و شادمان باشید؛ زیرا خداوند در قرآن می‌فرماید:«شهدا زنده اند و نزد خدا روزی می‌خورند» پس بعد از من خوشحال و شادمان باشید که من جاویدان شدم؛ از دوستان وسایر اقوام برایم طلب حلالیت کنید، اگر با شما برخورد تند و بدی داشتم ببخشید حلالم کنید و دعا کنید بر سفره عمه سادات(س) مهمان باشم و مورد شفاعتش قرار گیرم.
پدر و مادر عزیزم و خواهر و برادرانم من به راهی که می‌روم و انتخاب کرده‌ام کاملاً آگاهم و به‌درستی انتخاب و راهم ایمان دارم بعد از من عده‌ای سبک مغز و جاهل زبان به تمسخر و نصیحت بی‌جای شما خواهند گشود. به‌ والله قسم اگر این جماعت در کربلا بودند حسین ابن علی(ع) را یاری نمی‌کردند و تنهایش می‌گذاشتند و تماشا می‌کردند، چگونه امامامش را می‌کشند، این جماعت از اسلام فقط دولا و راست شدن و تسبیح چرخاندن و حرف‌های قشنگ قشنگش را فهمیده‌اند؛ از بصیرت بی‌بهره‌اند، این جماعت اگر مهدی(عج) ظهور کند او را نیز یاری نخواهند کرد و مهدی فاطمه(س) را تنها و غریب خواهند گذاشت.
پس محکم و استوار و باشید و غم به خود راه ندهید، برایم روزه بگیرید و نماز بخوانید که خداوند الرحمان و رحیم است
خدا را شکر حق‌الناسی بر گردنم نیست؛ که خداوند از حق خود می‌گذرد ولی از حق بندگانش هرگز، مرا ببخشید و برایم طلب حلالیت کنید دعای خیر مادر و پدر مایه عاقبت بخیری و سربلندی انسان است.
مادر و پدر عزیزم برای سربلندی عاقبت بخیری‌ام دعا کنید‌؛ به امید فرج یگانه منجی عالم بشریت مهدی صاحب الزمان(عج) و بر طرف شدن موانع ظهورش. سید اسحاق موسوی فرزند سید محمد متولد1356/1/2 ساکن ناظریه عازم دفاع از حریم آل الله در سوریه تاریخ(1391/9/27)
عاقبت خاک شود حسن جمال من و تو/ خوب و بد می‌گذرد وای بحال من و تو
قرعه امروز به نام من و فردا دگری/ می‌خورد تیر اجل بر پر و بال من و تو
مال دنیا نشود سد ره مرگ کسی/ گیرم که کل جهان باشد از آن من و تو.
captcha