کد خبر: 3555815
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷
معاون فرماندار رضوانشهر عنوان کرد:

حماسه 9 دی؛ تجلی حضور مومنانه توام با بصیرت

گروه اجتماعی: چراغی گفت: حماسه بزرگ 9 دی، تجلی حضور مومنانه و توام با بصیرت ملتی بیدار و آگاه بود که پیوند نا گسستنی خود با ولایت فقیه را به اثبات رساند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری رضوانشهر، ابراهیم چراغی، معاون فرماندار شهرستان رضوانشهر روز گذشته، 1 دی در جلسه ستاد گرامیداشت یوم الله نهم دی، اظهار کرد: مردم همواره در پیروی از امر ولایت فقیه و پاسخ به دسیسه‌های استکبار جهانی و آمریکا به ‌ویژه در فتنه سال 88، در 8 دی گیلان و 9 دی کشور با حضور حماسی خود توطئه‌های آنها را نقش برآب کردند.

وی بیان کرد: در طول انقلاب همواره شاهد هجمه‌ها و ترفندهای دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب بوده‌ایم و هوشیاری مقام معظم رهبری و حضور حماسی مردم در 8 و 9 دی دسیسه‌های فتنه‌گران را خنثی کرده است.

چراغی افزود: حماسه بزرگ 9 دی، تجلی حضور مومنانه و توام با بصیرت ملتی بیدار و آگاه بود که پیوند نا گسستنی خود با ولایت فقیه را به اثبات رساند.

معاون فرماندار رضوانشهر از برگزاری مراسم پاسداشت یومالله 9 دی در ساعت 10 در مصلی امام خامنه ای رضوانشهر خبر داد و گفت: همه مسئولان شهرستان جهت پاسداشت این روز بزرگ همکاری لازم را با ستاد داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین هادی حبیبی، امام جمعه رضوانشهر نیز، فتنه سال 88 را بسیار پیچیده و عمیق و برنامه‌ریزی دشمنان در سال‌های گذشته دانست و افزود: دشمنان از سال‌های گذشته توطئه علیه انقلاب اسلامی را برنامه‌ریزی کرده بودند و در سال 88 آن را به اجرا گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان ایران به دنبال این هستند که به نظام اسلامی ضربه بزنند افزود: دشمنان از فتنه‌گری و آسیب رساندن به نظام اسلامی هرگز دست برنمی‌دارند.

این کارشناس دینی عنوان کرد: سران فتنه‌گر اصلی در خارج از کشور هستند و داخل کشور افرادی که سران فتنه شناخته می‌شوند بازیگر فتنه‌گران اصلی بودند که تمام سوابق و خدمات خود را از بین بردند.

امام جمعه رضوانشهر با اشاره به اینکه در فتنه سال 88 تمام عوامل مانند آمریکا و صهیونیسم و گروه‌های وهابیون به ‌کار گرفته شده بودند، گفت: آنچه که مردم را نجات داد ولایت بود و مقام معظم رهبری با سخنرانی خود آرامش را در کشور حاکم کردند.

حجتالاسلام حبیبی با بیان اینکه مردم گیلان در 8 دی و مردم سراسر کشور در 9 دی ماه سال 88 با روحیه جهادی و انقلابی وارد عمل شدند، تصریح کرد: در 8 و 9 دی مردم کشور ما و گیلان به صورت خود جوش و روحیه انقلابی و جهادی ورود کرد و حماسه 8 و 9 را خلق کردند.

وی با تصریح بر اینکه روحیه جهادی و انقلابی می‌تواند مشکلات اقتصادی را در کشور برطرف کند، یادآور شد: در داخل کشور ظرفیت حل مشکلات اقتصادی کشور ما به زیبایی وجود دارد و باید از توان داخلی استفاده شود.

captcha