به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، حجتالاسلام والمسلمین کیخا، امام جمعه زابل، سوم دیماه در خطبههای نماز جمعه این شهرستان ضمن سفارش مؤمنان نمازگزار به رعایت تقوی و حدود الهی، رمز برکت را در عبودیت الهی و رعایت حلال و حرام الهی دانست و گفت: اسلام برای مراحل زندگی احکام دارد و راه را نشان داده است؛ تعلیم و تعلم، یاد گرفتن احکام، اخلاق، فرا گرفتن قرآن، حرفه و فن و علوم نظامی از علومی است که فراگیری آن برای فرد لازم است.
وی مساجد را یکی از مکانهای فراگیری علوم اسلامی معرفی کرد و افزود: حضور بدون شرم در فراگیری علم و دانش از وظایف هر فرد مسلمان است. باید به این موضوع توجه داشت که ندانستن عیب است ولی فراگیری علم در هر سن که عیب نیست.
امام جمعه زابل با اشاره به ضرورت توجه به مقاومسازی اقتصاد مملکت و مأیوس کردن دشمن توسط همه افراد جامعه در خصوص کار و تلاش و کسب روزی حلال، اظهار کرد: احادیث زیادی در رابطه با کار و تلاش داریم که در همه آنها تنبلی محکوم است؛ ما باید به سمت اقتصاد مقاومتی پیش برویم و دشمن را مأیوس کنیم، ما نیاز به تلاش در صنعت و تجارت داریم، کسب لقمه حلال برای همسر و اولاد و افراد واجب النفقه از آداب اسلامی بوده و یک عبادت است.
راههای کمک به فقرا زیاد استمسئول شورای فرهنگ عمومی زابل با هشدار به افزایش تکدیگری از این پدیده شوم به یک ننگ یاد کرد و گفت: باید با تکدیگری مبارزه کرد؛ راههای کمک به فقرا زیاد است، باید ریشه و علت تکدیگری را پیدا کنیم.
حجتالاسلام کیخا با گرامیداشت سالروز ولادت حضرت عیسی(ع) این مناسبت فرخنده را به همه مسیحیان و پیروان واقعی آن حضرت تبریک گفت و افزود: پیروان واقعی انبیا و حضرت عیسی(ع) بهتر است با تفکر این پیامبر اولیالعزم آشنا شوند، تا بدانند که چطور از مظلومان دفاع میکرد.
وی در ادامه با اشاره به سالروز تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی، گفت: سپاه پاسداران در راه حراست و نگهبانی از انقلاب اسلامی و تلاش در راه تحقق آرمانها و اهداف الهی از راه همکاری با دیگر نیروهای مسلح با مبارزه قانونمند با عوامل و جریانهایی که درصدد خرابکاری و براندازی نظام جمهوری اسلامی بودند در مدت زمان کم، جهان را مات و مبهوت کرد و چه مدالی از این مدال بالاتر که نایب امام زمان آرزو کند، کاش یک پاسدار بود.
کیخا با تأکید بر نقش مهم و استراتژیک پایانههای حمل و نقل و اهمیت حفظ امنیت فرودگاههای کشور، افزود: نقش حمل و نقل و پایانهها بعد از نقش سیاسی، اجتماعی، اقتصادی برهیچ کس پوشیده نیست و فرودگاه یکی از حساسترین پایانههاست؛ در اوایل انقلاب که کشور درگیر مبارزه با ضد انقلاب و دشمن بعثی بود دشمنان قسم خورده نظام اسلامی با ربودن چند فروند هواپیما امنیت پرواز را خدشهدار کردند و باعث پایین آمدن ضریب امنیت پرواز شدند، لذا امنیت پرواز به نهادی واگذار شد که فلسفه وجودی آن پاسداری و نگهبانی از انقلاب اسلامی است و این مأموریت خطیر در پنجم دیماه ۱۳۶۳ بر عهده سپاه گذاشته شد و تا الان که ۳۲ سال از مسئولیت سپاه در امنیت پرواز میگذرد حتی یک اقدام موفق هواپیماربایی از طرف دشمنان ما ثبت نشده است.
خطیب جمعه زابل در بخشی از سخنان خود به سالروز حماسه نهم دی پرداخت و تصریح کرد: ۹ دی، سالروز حماسه مردم ایران اسلامی در سال ۱۳۸۸ و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است؛ در روز جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ حضور با شکوه ملت بزرگ ایران در انتخابات ریاست جمهوری، حضور ۴۰ میلیونی بالای ۸۵ درصد، دشمنان اسلام را سوزاند، اما اتفاقی افتاد که شیرینی این عید ملی را در کام مردم ایران تلخ کـرد.
کیخا طرح ادعای تقلب در انتخابات را یک ادعای دروغ خواند و افزود: با یک ادعای دروغ، فتنهای در کشور عزیز ما ایجاد شد؛ روند انتخابات در جمهوری اسلامی، انتخاباتی قانونمند و سالمترین انتخابات جهان است و اگر کسی به نتیجه انتخابات اعتراضی دارد در قانون اساسی راهش مشخص شده است. در انتخابات سال 88، جاهطلبان، آنها که عبد هوای نفس بودند اتهام تقلب در انتخابات را مطرح کردند و به همراه اردوکشی خیابانی، هرج و مرج و ناامنی، تجمعات غیرقانونی و بدون مجوز را موجب شدند که همه اینها با مدیریت انگلیس و آمریکـا و منافقان بود.
امام جمعه زابل با اشاره به آیه ۴۳ از سوره مبارکه فرقان «أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ» از سران فتنه ۸۸ به آن کسانی یاد کرد که وقتی امکان فراهم شود، بین خدا و گروه خودش یکی را انتخاب کند، حزب و گروه را برمیگزیند، عنوان کرد: حرکات خبیثانه سران فتنه موجب شادی و امیدواری دشمنان شد و این خیانتکاران با آتش فتنه اژدهای یخزده استکبار جهانی را زنده و امیدوار کردند اما وجود مقدس رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی به عنوان هدیه بزرگ الهی، این دسیسه ها را به خوبی خنثی کرد.
وی در پایان از نهم دی به نام روز بصیرت و میثاق امت با ولایت یاد کرد و ایمان و اتحاد و بصیرت را از مهمترین شاخصههای حماسه ماندگار نهم دی برشمرد و گفت: نخبگان و همه ما باید بصیر باشیم، هیچکس منتی بر سر انقلاب ندارد و این انقلاب است که بر سر ما منت دارد. بصیرت یعنی مثل شهدا دشمنشناس بودن، سرباز ولایت بودن، گوش به فرمان ولی فقیه بودن، بصیرت یعنی بدانیم که ضربه به انقلاب ضربه به اصل اسلام است.
حسین قدس نیا