به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا غلامی، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 7 با اعلام این مطلب افزود: به منظور حمایت از طراحان و هنرمندان منتخب جشنواره تسنیم، ترویج و تجاریسازی این طرحها، کارگروهی تخصصی در شهرداری منطقه 7 تشکیل شد و در نهایت طبق توافق انجام شده میان شهرداری منطقه 7 و مجری طرح، ملکی جهت اجرای طرح در اختیار مجری قرار گرفته است.
وی در ادامه تصریح کرد: این مرکز با هدف الگوسازی و ترویج پوشش فاخر بانوی ایرانی در راستای توجه به شاخصها و الزامات عفاف و حجاب راهاندازی و ضمن ارائه دانش و مهارت لازم برای ترویج این نوع پوشش از فعالان و فرهیختگان فعال در حوزه طراحی، دوخت و تولید حمایت میکند.
معاون شهردار منطقه 7 با اشاره به اینکه مد و لباس به عنوان یکی از مصادیق مهم صنعت فرهنگی در توسعه کشورها مطرح است، عنوان کرد: برای ایجاد مرکز مد و لباس در منطقه هفت اقدامات اساسی برای طراحی فضا برای مکان پروژه، سایت و پورتال جامع، تجهیز مراکز مد و لباس، شناسایی و جذب تیم تخصصی و مشاوره اجرایی طرح، فراخوان طرح و طراحی پیوست تبلیغاتی، برگزاری نمایشگاه های فصلی و دورهای، برپایی کارگاه های آموزشی مرتبط با مد و پوشش اسلامی ایرانی (طراحی معطوف به بازار)، تشکیل کارگروه مد و لباس و انجام اقدامات مرتبط با مد و لباس انجام خواهد شد.
به گفته وی ضمن تلاش برای تجاریسازی طرحهای منتخب مد و پوشش اسلامی ایرانی تسنیم، انتظار میرود ظرف یک سال حداقل 50 اثر به مرحله تولید انبوه برسد و کارگروهی نیز برای رصد طرح و سایر طرحهای مرتبط شکل گیرد.
غلامی خاطرنشان کرد: تاکنون اقداماتی چون تشکیل جلسات با تولیدکنندهها، طراحی پلان فضا، انتخاب و هماهنگی اعضای کارگروه، شناسایی بازاریابهای فعال در حوزه مد و لباس، آموزش بازاریابان منتخب با حمایت معاونت اجتماعی و فرهنگی این منطقه انجام شده است.