کد خبر: 3561173
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰

رحلت صحابی صابر و صالح امام(ره) فراموش‌نشدنی است

گروه اجتماعی: فرماندار بندرانزلی گفت: رحلت صحابی صابر و صالح امام، مبارز بزرگ انقلاب و امیرکبیر زمان آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث اندوه فراوان شد و فراموش‌نشدنی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، به نقل از روابط عمومی فرمانداری بندرانزلی، عبدالصمد صفرنژاد، فرماندار بندرانزلی در پیامی، ضمن تسلیت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: رحلت صحابی صابر و صالح امام، مبارز بزرگ انقلاب و امیر کبیر زمان حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی باعث اندوه فراوان شد و فراموش نشدنی است.

وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «هاشمی زنده است چون نهضت زنده است»، افزود: خدمات ارزنده آن مرد بزرگ در طول دوران مبارزه و پس از انقلاب از یادها محو نخواهد شد چرا که این مبارز نستوه همواره و در عرصه‌های مختلف در جهت تعمیق انقلاب و توسعه و آبادانی ایران تلاش فراوان داشت.

فرماندار بندرانزلی تصریح کرد: بی شک نقش ممتازش در جهت پیروزی انقلاب، خدمات بی بدیلش در دوران دفاع مقدس، همت بلندش در دوران سازندگی و مصلحت اندیشی و تدبیرش در سال‌های اخیر نام این مجاهد بزرگ را جاودانه بر تارک افتخارات این سرزمین برای همیشه‌ی تاریخ جاودان خواهد ساخت.

وی یادآور شد: اینجانب به سهم خود این ضایعه دردناک را محضر مقام معظم رهبری که همدل و همکار خود را از دست دادند و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند منان برای روح بلند ایشان علو درجات را مسئلت دارم.

captcha