فرهنگ و هنر ایران اسلامی سند هویتبخش و شاخص زیست اجتماعی مردم این سرزمین است و در میان هنرهای برآمده از متن این مجموعه، «موسیقی» از مردمیترین جلوههای ذوق و خلاقیت و اندیشه اهالی این گستره محسوب میشود.
آنچنان که به شایستگی میتواند مرزهای مرسوم جغرافیایی را طی کند و پیام انسانمدارانه و فضیلتخواه آیین و مرام جمعی ایرانیان را به جان مشتاقان در اقصی نقاط دنیای امروز برساند.
در این میان ، واقعیت ناگزیری هم فراچشم میآید، اینکه در شرایط کنونی ضرورت بهرهگیری از زبان تأثیرگذار موسیقی، برای بازگویی مؤلفههای فرهنگی و پیوندهای اجتماعی احساس میشود. مؤلفههایی مانند امید ونشاط اجتماعی، وفاق، تعامل و سازگاری سایر ضروریات فرهنگی که جهان امروز و مردم ما به ویژه نسل جوانمان به آن نیاز مبرم دارند.
در سایه توجه و حمایت هدفمند از گروههای پویای هنر موسیقی در گونههای مختلف، به ویژه بخشهای هویتمدار آیینی، مقامی و سنتی و همچنین مؤسسات فعال در این عرصه، میتوان در این موقعیت و شرایط نقش مؤثری ایفاد کرد و این مهم چشماندازی است که همواره مورد تأئید و پشتیبانی دولت تدبیر و امید بوده است.
امید است سی ودومین جشنواره بینالمللی «موسیقی فجر»، فرصت و امکان مناسبی برای مرور و تماشای برداشتها و ارایههای موسیقی امروز کشورمان از داشتههای غنی فرهنگی ، هنری ایران سربلند، همراه با جلوههای امیدبخش هنرمندان جوان، در سایهسار حضور وزین پیشکسوتانمان باشد.
تلاش تمامی هنرمندان، دستاندرکاران و حاضران در صحن این رویداد بزرگ موسیقایی را ارج نهاده و توفیق همگان در دستیابی به افقهای پیشاروی را از درگاه ایزد متعال ، خواستارم.
یادآور میشود، سی و دومین جشنواره بینالمللی «موسیقی فجر» به ریاست حمیدرضا نوربخش برگزار خواهد شد.