کد خبر: 3562421
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳

برگزاری دوره‌های حفظ قرآن‌ در مؤسسه طاها دهلران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه طاها دهلران، دوره‌های آموزش قرآن را برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

فاطمه جام‌سحر، مدیرمسئول مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طاها دهلران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: مؤسسه طاهای دهلران، دوره های حفظ قرآن را برای بزرگسالان و کودکان برگزار می‌کند.
وی ادامه داد: این مؤسسه کلاس‌های حفظ کل قرآن کریم را در روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه از ساعت 15 تا 16 با تدریس فاطمه خداکرمی برگزار می‌کند و همچنین دوره حفظ جزء 30 قرآن کریم را برای کودکان زیر شش سال در روزهای زوج توسط زهرا کیانی‌فرد ارائه می‌کند.
جام‌سحر بیان کرد: این مرکز برای بزرگسالان دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌ را در دو کلاس، روزهای زوج برگزار می‌کند که با استقبال خوبی همراه است و نیز دوره تفسیر قرآن‌ کریم ویژه بانوان کم‌سواد در روزهای پنجشنبه از ساعت 14 تا  15 برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، این دوره تا پایان سال ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند در سال آینده برای شرکت در این دوره ثبت‌ نام کنند.
یادآور می‌شود، این مؤسسه در استان ایلام، دهلران، خیابان فارابی، روبروی پارک شکوفه، کوچه شهید دشتی واقع شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۶ - ۰۹:۵۷
0
0
برگزاری این دوره‌ها به علاقمندان قرآن آموز کمک زیادی می‌کند
captcha