کد خبر: 3562904
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
گرجی:

فضای مجازی قتلگاه نوجوانان و جوانان است

گروه فرهنگی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه فضای مجازی قتلگاه جوانان است، گفت: امروزه فضای مجازی در دست جوانان و نوجوانان است و در حال حاضر کارهای مرتبط با فضای مجازی کافی نبوده و با اقدامات و راه‌حل‌های مناسب بایستی دشمن را بیرون راند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از ایسنا، علی گرجی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری صبح امروز 26 دی‌ماه در نشست کمیته فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی که در محل حوزه هنری چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اظهار کرد: معرفی و تدوین انقلاب اسلامی به نسل امروز از بزرگ‌ترین کارهایی است که می توان انجام داد.
گرجی افزود: با وجود استعدادهای فراوان در جوانان و نوجوانان بایستی بدون از دست دادن زمان و مشخص کردن منافع و مضرات فضای مجازی، آن را به نسل امروز معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی قتلگاه نوجوانان و جوانان است، تصریح کرد: امروزه فضای مجازی در دست جوانان و نوجوانان است و در حال حاضر کارهای مرتبط با فضای مجازی کافی نبوده و با اقدامات و راه‌حل‌های مناسب بایستی دشمن را بیرون راند.
گرجی گفت: متاسفانه امروزه فضای مجازی با عناوین اشتباه در میان افراد مخصوصا جوانان و نوجوانان به شکل وسیعی در حال گسترده شدن است.
وی با اشاره به اینکه تبیین مبانی انقلاب و دستاوردهای انقلاب وظیفه این کمیته است، گفت: در حال حاضر خناسان انقلاب در حال تبلیغ هستند و امیدواریم با همکاری افراد در فضای مجازی آسیب‌ها کاهش یابند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: هم اکنون بیشترین ارتباط با فضای مجازی توسط نوجوانان و جوانان انجام می‌شود که دشمن بسیار عمیق در حال نفوذ در جوانان است.
گرجی ادامه داد: پاسداری از انقلاب اسلامی موجب شده است تا افراد بتوانند در آرامش و آسایش زندگی کنند و دهه فجر فرصت بسیار طلایی است و همه افراد می‌توانند حلاوت دهه فجر را بالا ببرند.
وی گفت: مردم با آرمان‌های انقلاب پیوند ناگسستنی دارند و با اقتدار در مقابل دنیا ایستاده‌اند، امیدواریم بتوان با کارهای انجام شده در پایان دهه فجر بازتاب فضای مجازی را در جامعه مشاهده کرد.
گرجی با اشاره به فتنه 88، افزود: در حال حاضر فتنه وجود دارد و خواهد داشت تنها نام فتنه عوض می‌شود و امروزه عده‌ای برای بد نام کردن نظام در حال تلاش هستند.
وی گفت: خوشبختانه با وجود فضاسازی‌های دشمن در فضای مجازی مراسم بسیار بی‌نظیری برای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد.
گرجی خاطرنشان کرد:  امسال بایستی دهه فجر بسیار متفاوت‌تر و گسترده‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود.

captcha