کد خبر: 3567399
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳

افتتاح 25 کانون فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان‌جنوبی در دهه فجر

گروه فرهنگی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان‌جنوبی با اشاره به افتتاح 25 کانون فرهنگی ـ هنری در دهه فجر در خراسان‌جنوبی گفت: برای تجهیز و افتتاح هر کانون بیش از ۱۵ میلیون ریال هزینه شده است که 2 مورد از این کانون‌ها در محل مصلی نماز جمعه شهرستان نهبندان و زیرکوه افتتاح می‌شود.

حجت‌الاسلام ابراهیم سبزه‌کار، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی گفت: در دهه فجر بیش از 600 برنامه متنوع و بصیرت افزا در سطح کانون‌های مساجد استان و در تمامی مناطق مرزی اجراخواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان‌جنوبی اظهار کرد: برگزاری شب شعر انقلاب، برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی، برگزاری مسابقه غذاهای بومی محلی، برگزاری جشن انقلاب در بخش درح شهرستان سربیشه، برگزاری جشن انقلاب در کانون‌های مساجد، افتتاح طرح جوانه‌های نور، برگزاری محافل انس با قرآن، تفسیر موضوعی آیات قرآنی از جمله این برنامه‌ها است.

سبره‌کار بیان کرد: برگزاری جشن و مسابقه نقاشیامام و انقلابویژه کودکان و نونهالان، افتتاح 25کانون فرهنگی و هنری، تأسیس کانون مصلی در شهرستان‌های نهبندان و زیرکوه ، راه اندازی دومین کارگاه کسب و کار در جوار مساجد، برگزاری اختتامیه‌های طرح تلاوت نور، برپایی کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی قرآنی در سطح استان، توزیع قرآن و تابلوهای طرح تلاوت نور، اکران فیلم‌های جشنواره عمار در مساجد، شب شعر و شب خاطره در مساجد، برپایی نمایشگاه توانمندی کانون‌ها از دیگر برنامه‌های دهه فجر است.

وی با اشاره به افتتاح 25 کانون فرهنگی هنری در دهه مبارک فجر در سطح استان، ادامه داد: برای تجهیز و افتتاح هر کانون بیش از ۱۵ میلیون ریال هزینه شده که 2 مورد از این کانون‌ها در محل مصلی نماز جمعه شهرستان نهبندان و زیرکوه قرار افتتاح می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان‌جنوبی به راه اندازی دومین کارگاه کسب و کار در جوار مساجد در روستای مرک شهرستان بیرجند اشاره و تصریح کرد: این طرح با اولویت زنان سرپرست خانوار است که صنایع دستی(حوله بافی) آموزش داده می شود.

سبزه‌کار با بیان اینکه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی نکوداشت آیت الله حائری برگزار می‌شود، افزود: همچنین مسابقه کتاب‌خوانی روایت حضور، کارگاه تئاتر کودک و نوجوان، نمایشگاه کاریکاتور نفوذ و کارگاه آسیب شناسی ماهواره برگزار خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی از برگزاری همایش مدافعان حرم در 19 بهمن ماه در محل مسجد امام حسین (ع) بیرجند خبر داد و یادآورشد: در دهه فجر و تا پایان امسال 44 کارگاه آموزشی برای خدام وائمه جماعات در مساجد برگزار می‌شود.

captcha