کد خبر: 3568791
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸

ثبت نام 5 هزار نفر برای آزمون طرح ملی حفظ قرآن در خراسان‌جنوبی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی گفت: آزمون طرح ملی حفظ قرآن در 11 شهرستان خراسان‌جنوبی در 28 بهمن برگزار می‌شود که برای این آزمون 5 هزار نفر در استان ثبت نام کرده‌اند.

حجت‌الاسلام محسن مؤمنی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، گفت: آزمون طرح ملی حفظ قرآن در 11 شهرستان خراسان‌جنوبی در 28 بهمن برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی 5 هزار نفر در سال 95 برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده‌اند که اگر بیش از 70 درصد امتیاز را کسب کنند گواهینامه حفظ قرآن به آنان اعطاء می‌شود و در حقیقت دانش قرآنی خود را محک می ‌نند.

وی ادامه داد: آزمون مذکور در شهرستان بشرویه در حسینیه حضرت رقیه(س) و مسجد جامع بشرویه، خضری در آستان امامزاده اسماعیل(ع) و حوزه علمیه امام محمدباقر(ع)، خوسف در هیأت حسینی و زندان مرکزی بیرجند و زیرکوه در مسجد فاطمه‌الزهرا (س) برگزار می‌شود.

معاون اداره‌کل اوقاف خراسان جنوبی گفت: بزرگ‌ترین رویداد قرآنی استان در سرایان در سالن اجتماعات کانون بعثت آموزش و پرورش، سربیشه در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، طبس در حسینیه موقوفه عمادالملک، زندان مرکزی، مصلای نماز جمعه دیهوک و مصلای نماز جمعه عشق‌آباد برگزار می‌شود.

مؤمنی با اشاره به اینکه آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم در نهبندان درمجتمع فرهنگی دانشگاه پیام‌نور، مسجد امام حسین‌(ع) روستای سموری و بقعه متبرکه شیخ احمد روستای دهک برگزار می‌شود اظهار کرد: این آزمون در فردوس در امامزادگان سید محمد و ابراهیم (ع) و اداره زندان مرکزی شهرستان برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: آزمون طرح تربیت حافظان قران کریم در قاین با حضور 640 شرکت‌کننده در بقعه متبرکه زیدالنار آفریز و در شهرستان بیرجند و درمیان با حضور 680 شرکت‌کننده در زندان مرکزی بیرجند، زندان مرکزی روستای هاوانان و روستای آسو برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف خراسان جنوبی ادامه داد: این آزمون در رشته‌های حفظ یک جزء، حفظ دو جزء، حفظ 3 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 15 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل از رشته‌های حفظ ترتیبی و در رشته حفظ موضوعی در دو موضوع 150 آیه و 300 آیه اعتقادی برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی یادآور شد: همچنین به برگزیدگان به قید قرعه جوایزی چون کمک هزینه عمره مفرده و.. اعطاء می‌شود.

captcha