کد خبر: 3571848
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶
اصغریان:

استقامت خانواده های شهدای مدافع حرم ستودنی و درس آموز است

گروه اجتماعی: معاون استاندار گیلان صبر و استقامت خانواده های بزرگوار شهدای مدافع حرم از جمله همسران این بزرگواران برای تشویق آنان جهت اعزام به جبهه های دفاع از حریم اهل بیت(ع) را ستودنی و درس آموز دانست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمدحسین اصغریان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان امروز، 19 بهمن در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم «حامد کوچک زاده» ک هدر منزل این شهید گیلانی برگزار شد، با اشاره به ادب و اخلاق والای شهیدان در دوران حیات دنیوی شان، اظهار کرد: همگان به وجود خانواده های گرامی شهدا افتخار می کنیم و از خداوند می خواهیم توفیق ادامه راه شهیدان را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اخلاق، روش و سیره زندگی این شهیدان درسی برای همه ما است، افزود: شهدای مدافع حرم با توجه به انگیزه و فضای روحانی که در آنان وجود داشت رفتن را به ماندن ترجیح دادند.

معاون استاندار گیلان با بیان اینکه در حقیقت باید به خودمان تسلیت گوییم که از شهدا جا مانده ایم و این گونه فرصت ها را از دست داده ایم، تصریح کرد: این شهیدان گرانقدر در دوران حیات پربرکتشان در زندگی دنیوی رسالت خود را در محیط اداری و خانواده به نحو احسن به سرانجام رساندند و اثرگذار بودند.

اصغریان همچنین صبر و استقامت خانواده های بزرگوار شهدای مدافع حرم از جمله همسران این بزرگواران برای تشویق آنان جهت اعزام به جبهه های دفاع از حریم اهل بیت(ع) را ستودنی و درس آموز دانست و از دستگاه های متولی فرهنگی از جمله صداوسیما خواست در ترویج اندیشه والای مدافعان حرم و جنبه های مختلف زندگی زیبای آنان بیشتر تلاش کنند.

عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز در این دیدار، گفت: ما همه خدمتگزار خانواده شهدا هستیم و این نظام هرچه دارد به برکت خون این شهیدان است و این خانواده شهدا هستند که عزیزان خود را فدای این نظام و انقلاب کردند.

وی با بیان اینکه صاحبان واقعی این نظام و انقلاب خانواده شهدا هستند، خاطرنشان کرد: شهدای ما مظهر عقلانیت دینى و مدافع حقانیت و عدالت بودند و در راه باور خود به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

captcha