کد خبر: 3572041
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۸

بیش از 140 طلبه در حوزه علمیه جعفریه قائن تحصیل می‌کنند

گروه معارف: مدیر حوزه علمیه قائن گفت: حوزه علمیه جعفریه قائن قبل از سال 90 به لحاظ کمی و کیفی مشکلات فراوانی داشت و تنها 40 طلبه در آن تحصیل می‌کردند، اما اکنون حدود 140 طلبه در حوزه علمیه قائن تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن( ایکنا) از خراسان جنوبی حجت الاسلام علی ابطحی، مدیر حوزه قائن، روز گذشته 19 بهمن در افتتاح ساختمان جدید حوزه قائن و دیدار مدیر حوزه خراسان از حوزه‌های علمیه قائن گفت: گفت: در منطق دین علماء وارثان انبیاء هستند، چرا که رسول الله(ص) فرمود علماء را اکرام کنید زیرا آنان وارثان انبیاء هستند و هر کس آنان را اکرام کند، گویی خداوند را اکرام کرده است.

وی اظهار کرد: قائن چهار حوزه فعالیت دارد که حوزه سفیران هدایت، حوزه علمیه خواهران و حوزه علمیه جعفریه جدید و قدیم این چهار حوزه هستند که در حوزه سفیران هدایت نزدیک 150 طلبه و استاد در آن مشغول فعالیت هستند .

مدیر حوزه قائن بیان کرد: در حوزه علمیه خواهران نیز حدود 60 طلبه خواهر مشغول تحصیل هستند و در حوزه علمیه جعفریه قائن نیز 138 طلبه پایه یک تا 8 وجود دارد و 40 طلبه غیر پایه نیز به بحث و گفت‌وگو مشغول هستند .

ابطحی با اشاره به 120 موقوف وابسته به زمین قدیمی حوزه قائن، ادامه داد: این موقوفات نشان از قدمت ساختمان حوزه است و تاریخ نشان می‌دهد که در سال 1314 رضاخان این مدرسه را تخریب و دبستان 6 کلاسه ای در آنجا تأسیس کرد اما بعد از انقلاب بر اساس فتوای امام(ره) به حوزه برگشت.

وی افزود: این مدرسه قبل از سال 90 به لحاظ کمی و کیفی مشکلات فراوانی داشت و تنها 40 طلبه در آن تحصیل می‌کردند، اما اکنون حدود 140 طلبه در حوزه علمیه قائن تحصیل می‌کنند.

مدیر حوزه قائن گفت: صفر تا 100 ساختمان حوزه قائن با کمک خیرین ساخته شده که در یک مرحله خیری 122 میلیون تومان کمک کرد و حتی بانوانی انگشتر طلای خود را برای ساخت این حوزه علمیه اختصاص دادند که جای تقدیر و تشکر دارد.

ابطحی با اشاره به اینکه 700 متر زمین آموزشی است، یادآور شد: تا کنون 247 تومان برای ساخت حوزه علمیه هزینه شده است.


captcha