کد خبر: 3573667
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰

تشریح ویژه‌برنامه‌های جانبی نمایشگاه کتاب در کهگیلویه و بویراحمد

گروه فرهنگی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بویراحمد ویژه‌برنامه‌های جانبی نمایشگاه کتاب در سطح استان را تشریح کرد.

سیدسالار احمدی، مسئول کمیته فعالیت‌های جانبی نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از رونمایی از کتاب دردانه شرح حال افکار و مبارزات از مفاخر فقها و مراجع عالیقدر شیعه نوشته سیدعلی موسوی‌نژادسوق فردا، دوشنبه 25 بهمن‌ماه ساعت 16.30 خبر داد.
وی نشست پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم، کارگاه آموزشی نظام خانواده و تربیت فرزندان، عصری با شاهنامه و ایستگاه نقاشی کودک را از دیگر این برنامه‌ها در حاشیه نمایشگاه کتاب اعلام کرد.
یادآور می‌شود، شانزدهمین نمایشگاه کتاب کهگیلویه و بویراحمد با حضور آموزگار، رئیس اتحادیه ناشران کشور، رضوانی، مشاور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ، حسین‌پور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد، معاونین استاندار، شورای اداری و جمعی از مسئولین استانی صبح امروز، 24 بهمن‌ماه در مصلی امام خمینی(ره) شهر یاسوج برپا شد.
شانزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان کهگیلویه و بویراحمد به مدت 4 روز در مصلی امام خمینی(ره)یاسوج دایر است.
ساعات بازدید از این نمایشگاه 9 صبح تا 12 ظهر و عصرها از ساعت 15 تا 19 شب است و در این نمایشگاه کتاب‌ها با تخفیف 30 تا 40 درصدی به علاقه‌مندان ارایه می‌شود.
captcha