کد خبر: 3574697
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

جاذبه‌های زندگی مشترک را با مؤلفه‌های دینی افزایش دهیم

گروه معارف: امام جمعه سرایان گفت: چند نوع جاذبه در زندگی مشترک داریم که از آن جمله می‌توان به جاذبه ظاهری، جاذبه فکری، جاذبه اخلاقی و جاذبه‌های جنسی اشاره کرده که هر کدام از این مؤلفه‌ها در زندگی مشترک تأثیرگذار است.

حجت‌الاسلام احمد نجمی‌پور، امام جمعه سرایان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی گفت: متأسفانه در زندگی‌های امروزی دافعه بین زن و شوهر بیش از جاذبه‌هایی که آنها را به هم وصل می‌کند که این جاذبه‌ها را می‌توان با توجه به مؤلفه‌های دینی افزایش داد.

وی اظهار کرد: چند نوع جاذبه در زندگی مشترک داریم که از آن جمله می‌توان به جاذبه ظاهری، جاذبه فکری، جاذبه اخلاقی و جاذبه‌های جنسی می‌توان اشاره کرده که هر کدام از این مؤلفه‌ها در زندگی مشترک تأثیرگذار است.

امام جمعه سرایان بیان کرد: وقتی می‌گوییم زن و شوهر باید برای هم جاذبه ظاهری داشته باشند یعنی زن به مقوله آرایش برای همسر و مرد به آراستگی برای زن توجه کند در حالی که در بسیاری از خانواده‌ها این نکته مورد غفلت وافع می‌شود.

نجمی پور ادامه داد: در بحث جاذبه فکری یعنی زن و شوهر در ذهن و فکر خویش به شریک زندگی خود اعتماد و اطمینان داشته باشند و مثبت اندیش بوده و در مسائل مختلف مشاور و همفکر هم باشند که این نکته هم بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: یکی از مسائل مهم در زندگی مشترک بحث جاذبه‌های جنسی است که عدم توجه به این مهم باعث اختلاف شده و علت عمده پاره‌ای از طلاق ها را نیز دراین مسئله جست‌وجو کرد که کارشناسان هم به آن اذعان دارند.

امام جمعه سرایان گفت: به نظر می‌رسد اگر قبل از ازدواج دو نفری که قصد تشکیل زندگی مشترک دارند به لحاظ سردمزاجی و گرم مزاجی بررسی شوند، اختلاف در بحث مسائل جنسی بین زن و شوهر کاهش می‌یابد چرا که زندگی یک فرد گرم مزاج با یک سرد مزاج بی‌شک موجب اختلاف می شود.

نجمی پور با اشاره به اینکه اگر زن و شوهر به تمام این جاذبه‌ها در زندگی توجه نشان دهند، یک اتفاق در زندگی می‌افتد و آن آرامش‌بخشی است، اظهار کرد: اسلام نیز هدف از ازدواج را آرامش یافتن انسان می‌داند.

وی با اشاره به اینکه زندگی حضرت زهرا(س) الگو و اسوه در همه جنبه‌های فردی و سیاسی و علمی است، یادآور شد: در تمام عالم هیچ زن و شوهری چون حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) همکفو نبودند.

captcha