کد خبر: 3576722
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴

احداث 11 باب مدرسه عشایری در کهگیلویه و بویراحمد/ کمک خیرین ژاپنی

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: 11 باب مدرسه عشایری در این استان با هزینه کشور ژاپن در نیمه اول سال 96 ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، هادي زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، دوم اسفندماه در مراسم امضاي توافق‌نامه بين ايران و سفارت ژاپن كه در مركز امور بين‌الملل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، از اقدام انسان دوستانه كشور ژاپن درخصوص احداث مدارس عشايري تقدیر کرد.
وی افزود: 11 باب مدرسه عشايري در اين استان با هزينه كشور ژاپن و در قالب طرح GGP در مناطق كم برخوردار و محروم در نيمه اول سال 96 ساخته می‌شود.
مديركل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد اضافه کرد: 83 مدرسه عشايري داريم كه دانش‌آموزان آن كمتر از 5 نفر هستند، اما با هدف توسعه عدالت آموزشي اين مدارس داير هستند.
زارع‌پور اجراي پروژه‌هاي GGP را در راستاي شعار آموزش براي همه دانست و تصريح كرد: آموزش و پرورش فرآيندي تعاملي و تعاوني است كه آثارش در درازمدت ظاهر مي‌شود.
captcha