کد خبر: 3578536
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷

پذیرش کودکان معتاد در مراکز نگهداری کودکان خیابانی یک آسیب محسوب می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: : پذیرش کودکان معتاد در میان کودکان سالم یک آسیب جدی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از خراسان‌شمالی به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان ؛ فریبا باقری، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، طی بازدید از مرکز کودکان خیابانی و مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی با بیان اینکه نگهداری کودکان کار و خیابان در مراکزی که کودکان معتاد نیز پذیرش می‌شوند، نتیجه خوبی برای تعلیم و تربیت نخواهد داشت، اظهار کرد: پذیرش کودکان معتاد در بین کودکان سالم یک آسیب جدی محسوب میشود.
وی تصریح کرد: کودکان کار و خیابان نیز فرزندان ما هستند که جزو عناصر کشور بوده و در آینده جامعه تأثیرگذار خواهند بود.
وی همچنین گفت: مشکلات کودکان خیابانی تنها پوشاک٬ کفش٬ خوراک و نیازهای اولیه نیست. و اگر ما نتوانیم بعنوان پدران و مادران معنوی با آنها رفتار کنیم ممکن است سرخورده شده و در آینده به نوعی از جامعه انتقام بگیرند.
باقری در ادامه ضمن بازدید از مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی٬ افزود: همکاری اداره ورزش و جوانان و سازمان فنی و حرفه ای با این مرکز امری ضروری است.
وی تصریح کرد: با وجود امکانات کارگاهی و آموزشهای لازم مانند خیاطی و قالی بافی در مرکز بازپروی٬  سازمان فنی و حرفه ای میتواند از محل بودجه های فرهنگی بخشی از هزینه های کارگاهی این مرکز را تأمین نماید.
باقری گفت: زنان و دختران آسیب دیده دارای یک خشمی هستند که ناشی از آسیبهایی است که دیده اند و اگر خشم آنها در این مراکز تخلیه نشود با ورود مجدد به جامعه بازهم آسیب بوجود می آورند.
وی افزود: اداره ورزش و جوانان با تخصیص سالن ورزشی جهت تخلیه هیجان و بازگشت به روال عادی و آشتی زنان آسیب دیده با جامعه میتواند روحیه آنها را بازسازی کند.
باقری با اشاره به تخصیص اعتبار ویژه کشوری برای کاهش آسیب های اجتماعی٬ درتقسیم کار ملی بهزیستی را از جمله دستگاههای مؤفق و فعال در حوزه اجتماعی عنوان کرد.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی نیز با بیان اینکه مرکز کودکان خیابانی٬ مخصوص بچه های کار و خیابان است٬ گفت: در سال جاری ۷۰ کودک در این مرکز پذیرش شده اند که ۱۵ کودک اعتیاد از نوع صنعتی داشته اند.
راحله رنجبر با اشاره به مصوبه هیأت وزیران در مورد کودکان خیابانی٬ افزود: دانشگاه علوم پزشکی طبق این مصوبه باید تعدادی تخت را در بیمارستانها به درمان کودکان معتاد اختصاص دهد که در این زمینه همکاری خوبی باما ندارد.
وی تصریح کرد: جداسازی کودکان معتاد از کودکان سالم نیازمند تخصیص اعتبار برای ساخت یک مرکز مجزا است.
رنجبر گفت: در این مرکز از نیروهای تخصصی برای پست های مدیرمرکز٬ مددکار٬ روانشناس و مربی جهت تربیت کودکان بهره گرفته شده است.
captcha