کد خبر: 3579473
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۶
حسنی خبر داد:

پخت آش نذری در پیاده راه فرهنگی رشت همزمان با ایام فاطمیه

گروه اجتماعی: سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت از برگزاری مراسم پخت آش نذری در پیاده راه فرهنگی رشت همزمان با ایام فاطمیه خبر داد و گفت: در اولین شب برگزاری این مراسم حدود 11 هزار پرس آش نذری توزیع شد.

علیرضا حسنی، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری مراسم پخت آش نذری همزمان با ایام فاطمیه خبر داد و اظهار کرد: مراسم بیت الاحزان فاطمی با همکاری ستاد مردمی فاطمیون و با مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری رشت، شهرداری منطقه 2، سپاه قدس گیلان، مراکز نیکوکاری مناطق هشت گانه، موکب نورالزهرا(س) اربعین، جمعی از اصناف، انجمن خوشنویسان و انجمن قرآن و عترت در پیاده راه فرهنگی رشت برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این سازمان به سهم خود همراه با شهرداری منطقه 2 برای برپایی مراسم سوگواری بانوی بزرگ تشیع بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) مراسمی را برای گردهمایی عاشقان اهل بیت(ع) فراهم کرده است، افزود: این مجلس عزاداری از 9 لغایت 11 اسفند برگزار می شود.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری رشت با بیان اینکه در اولین شب برگزاری این مراسم حدود 11 هزار پرس آش نذری توسط 100 نیروی خدمتگزار به فاطمه زهرا(س) در بین شهروندان توزیع شد، عنوان کرد: اجرای تغریه و نیز مراسم دعا و نیایش از دیگر برنامه های مراسم بیتالاحزان فاطمی در پیاده راه فرهنگی رشت است.

حسنی با بیان اینکه زمان برگزاری این مراسم پیش از اذان مغرب و عشا است، گفت: شهرداری رشت فضا را برای برگزاری مراسم تجمع روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آماده می نماید تا شهروندان در محیطی معنوی به بزرگداشت ایام شهادت فاطمه زهرا(س) بپردازند لذا از عموم شهروندان برای حضور در این مراسمات معنوی دعوت می شود.

captcha