کد خبر: 3580904
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵
تا پایان سال جاری؛

۳۵۰ نفر به اردوهای راهیان نور اعزام می شوند

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه آستانه با بیان اینکه در سال جاری حدود ۳۰۰ نفر از بسیج محلات و حدود ۶۰۰ دانش‌آموز راهی سفر راهیان نور شدند، گفت: تا پایان سال ۳۵۰ نفر به این مناطق اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، به نقل از روابط عمومی سپاه، سرهنگ پاسدار حسن فیضیان، فرمانده سپاه ناحیه آستانه اشرفیه با بیان اینکه در سال جاری حدود ۳۰۰ نفر از بسیج محلات و حدود ۶۰۰ نفر دانش آموز راهی سفر راهیان نور شدند، اظهار کرد: تا پایان سال ۳۵۰ نفر به این مناطق اعزام می شوند.

وی تصریح کرد: دلهایی که در اثر حشر و نشر در دهکده دنیا و توجه به مظاهر مادی زنگار بسته در سفر راهیان نور، در معرض نسیم یاد و خاطره شهدا جلا یافته و شجره با طراوت معرفت در جان زائر سبز می شود .

فرمانده سپاه ناحیه آستانه با بیان اینکه حضور زائرین در محل رزم شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس سبب تداوم راه و آرمان های شهدا است گفت: بیان رشادت های هشت سال دفاع مقدس از دلایل اعزام زائرین به مناطق عملیاتی است.

فیضیان هدف از اعزام کاروان راهیان نور را گسترش فرهنگ ایثار و آشنایی بیشتر جوانان با رشادت های رزمندگان دفاع مقدس اعلام کرد.

captcha