کد خبر: 3583446
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱
فرماندار تالش:

زنده نگه داشتن راه شهدای انقلاب وظیفه تمامی اقشار جامعه است

گروه اجتماعی: مهدوی شهادت را جانثاری در راه ارزش و زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای انقلاب را وظیفه تمامی اقشار جامعه دانست و گفت: ما وظیفه داریم روز بزرگداشت شهدا را پاس بداریم.

سید عیسی مهدوی، فرماندار شهرستان تالش در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با گرامیداشت 22 اسفند، اظهار کرد: بزرگداشت شهدا و تجلیل از مقام شامخ آنها در حقیقت بزرگداشت ایمان، عشق، حماسه و کرامت انسانی و باعث تداوم انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه شهدای انقلاب اسلامی و جانبازان و ایثارگران در طول عمر با برکت انقلاب و دوران دفاع مقدس با خون خود نهال انقلاب اسلامی را بارور کرده‌اند، افزود: ما وظیفه داریم روز بزرگداشت شهدا را پاس بداریم.

این مقام مسئول شهادت را جانثاری در راه ارزش و زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای انقلاب را وظیفه تمامی اقشار جامعه دانست و اضافه کرد: به راستی که ملت ایران باید به وجود چنین مردانی در دامان خود ببالند و قدرشناس آنان و خانواده‌های صبورشان باشند چرا که آسایش و آرامش و عزت و سربلندی امروز ایران اسلامی در تمامی عرصه ها به برکت خون شهدا و جانفشانی ایثارگران است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و روز بزرگداشت شهدا را به مردم شهید پرور و ولایتمدار شهرستان تالش تبریک گفت و خاطرنشان کرد: شهادت والاترین درجه ایثار و عینی ترین نمود عشق به وصال معشوق و معبود است.

captcha